Montaj ve grafik için Mac mi, PC mi?

Dikkate alacağım hocam. Teşekkür ediyorum. Ek olarak, nasıl bir sistem işimi görür ekran kartı, işlemci ve RAM bakımından bilginiz var mı?

Tabiki de masaüstü ayrıca korsan programların MAC'e uygun cracki neredeyse yok(Korsan kullanım tavsiye edilmemektedir. )
Teşekkürler.

Dikkate alacağım hocam. Teşekkür ediyorum. Ek olarak, nasıl bir sistem işimi görür ekran kartı, işlemci ve RAM bakımından bilginiz var mı?

Teşekkürler.

Hocam eğer profesyonel işler yapacak iseniz elinizi bayağı bir cebe atmanız lazım. Eğer profesyonel işlerle ilgileniyorsanız RAM'i 16 GB, 32 GB almalısınız (günümüz türkiyesinde bu şartlar biraz zorlayacaktır.) İşlemci ise i7 ve üstü işinizi görür diye düşünüyorum. Ekran kartı konusunda NVIDIA'nın sitesini inceleyebilirsiniz NVIDIA ekran kartı çok iyidir tavsiye ederim

Ekran kartını NVİDİA al kesinlikle AMD alma. Ramin en az 16 GB olması lazım yoksa bırak renderi önizlemede bile kafayı yersin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…