Montaj Yaparken Yardım Almalı mıyım?

Colonelx

Kilopat
Vatan'dan topladığım sistemin siparişini verdim, 12'sinde elimde olacak bütün parçalar ancak montaj konusunda biraz canım sıkılıyor. Windows kurması falan dert değil ama montajı kendim yapmaktan biraz korkuyorum açıkcası. Montajı kendim mi yapmalıyım yoksa Vatan'a falan götürsem orada yaparlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben toplarken hiçbir bilgim yoktu hep buraya sorarak yaptım, senin de öyle yapmanı öneririm. Zamanla alışınca, bilgi sahibi olunca mutlu oluyorsun Sistemini aldığında yeni bir konu aç oradan çok yardımcı olurum, beni etiketlemeyi unutma. Çünkü halinden ben en iyi anlarım sanırım Sonuç olarak kendin topla çok eğlenceli.

İki kişi ile yapmak her zaman iyidir.

Yanına en yakın arkadaşını al ve Technopat sistem toplama rehberlerini baştan sona izledikten sonra tekrar başa sarıp beraber yapın. En eğlencelisi bu olsa gerek.

En önemlilerinden biri de, sakın bileşenler ve montajda kullanacağınız eşyalar (termal macun, tornavida, vida vb.) hazır olmadan başlamayın gerçekten pişman olunuyor

Size önerim dikkatli ve özenli çalışmanız korkucak bir şey yok zaten her parçanın yanında montaj için kitapçıklar geliyor onlara bakarak yapabilirsiniz ama tek size tavsiyem (Önceden yaptığım için) bazı parçaların üzerindeki ince koruma ambalajını sökün onlara dikkat edin yoksa benim gibi işlemcinizi yakabilirsiniz şimdiden iyi eğlenceler.

1-2 tane Technopat sistem toplama videosu izle. Temel şeyleri yap. Nedir bunlar dersen işlemciyi anakarta takma, stok fansa bunu da takma, kasadaki anakartın oturtulacağı yuvanın vidalarının kontrolü ve anakartı kasaya monte etme vs. Özellikle kablolama önemli. Bununla ilgili eğer hiç bilgin yoksa anakart kitapçığı kesinlike önünde açık olsun. Eğer orada yazmayan ve aklına takılan bişey varsa buraya sor. Zira yanlış taktığın bir kablo sisteme zarar verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…