Merhaba arkadaşlar ben YouTube kanalı açtım sorum şu ben bilgi kanalıyım kendim yazıp seslendiriyorum. Diğer bilgi kanallarına bakıyorum olumlu bak ruhi çenet gibi. Bu videoları nereden buluyolar. Mesela düşünceli insan video yazıyorum çıkmıyor. Bunun formülü nedir? Ayrıca ikinci sorum da Adobe Pro Premier'e kullanıyorum koyacağım fotoğrafa hareket eden zoom efekti nasil koyabilirim? Aklimda cok guzel fikirler var ama bilgim yok yardiminizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar ben YouTube kanalı açtım sorum şu ben bilgi kanalıyım kendim yazıp seslendiriyorum. Diğer bilgi kanallarına bakıyorum olumlu bak ruhi çenet gibi. Bu videoları nereden buluyolar. Mesela düşünceli insan video yazıyorum çıkmıyor. Bunun formülü nedir? Ayrıca ikinci sorum da Adobe Pro Premier'e kullanıyorum koyacağım fotoğrafa hareket eden zoom efekti nasil koyabilirim? Aklimda cok guzel fikirler var ama bilgim yok yardiminizi bekliyorum.
Merhaba. Sadece bu konu için şu videoya bakabilirsiniz. Yazarak anlatırım ama video daha mantıklı.
Bu işte anahtar kelime “keyframe” dir. İki farklı değer arasında geçen zaman animasyon olarak ortaya çıkar.
mesela ilk saniyede %100 olan scale “büyüklük” 5. Saniyede %150 yapınca ne oluyor, 5 saniye boyunca büyümeyi görüyoruz
Ayrıca YouTube’da çok basit dersler var onlara biraz göz atın, gördüğünüzü uygulayarak siz de yapın , son olarak örnek bir proje yapın öğrenme süreci böyle gerçekleşecektir.
Görsel Arama
Görseli İngilizce arayın yanına da “stock Photo” yazarsanız muhtemelen bulacaksınız.
Sağolun hocam , en çok merak ettiğim şey aslında tam istediğim tarzda stock videolar bulmam ama hepsi genelde 15 saniye sürüyor bu işi yapabilirmiyim genel kaynak siteler nerelerdir ücretsiz olarak teşekkürler..
Sağolun hocam , en çok merak ettiğim şey aslında tam istediğim tarzda stock videolar bulmam ama hepsi genelde 15 saniye sürüyor bu işi yapabilirmiyim genel kaynak siteler nerelerdir ücretsiz olarak teşekkürler..
Merhaba, içeriğine göre değişmekle birlikte genelde 15-20 Saniye sürer o stock görseller. Mesela taşıma yapan bir Tır, köprüden geçiyor , bu video uzun sürecektir, ders çalışan bir çocuk daha kısa sürecektir gibi...
Ücretsiz olunca çok kısıtlı oluyor, ama anahtar kelimelerle belki bir şeyler bulabilirsiniz.
Google veya Yandex’den Aranacak kelime + Stock Footage
Veya Aranacak kelime + Stock Video
şeklinde aratabilirsiniz.
Bu konuda siteler: (ücretli)
(Üzerinde reklam oluyor, ama en azından fikir verir) envato videohive shutterstock
Teşekkürler son olarak 2-4-8k kalitede arkaplan videosu örneğin girdap vs bildiğiniz kanal var mı? Benim bildiğim kanallar siteler var ama ne kadar kaynak o kadar iş benim için.
Teşekkürler son olarak 2-4-8k kalitede arkaplan videosu örneğin girdap vs bildiğiniz kanal var mı? Benim bildiğim kanallar siteler var ama ne kadar kaynak o kadar iş benim için.
Oynatma listesinde Adobe Premiere Pro'da nasıl video düzenleyeceğiniz ile ilgili derslerin yanı sıra; ipuçları, kurgucular / video editörleri için yetenekler...