F faikpkr Picopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 Arkadaşlar ben PC'den PUBG Mobile oynuyorum ve tiktoğa video atmak istiyorum. Bunun gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi sondaki vuruştan sonra yavaşlatma nasıl yapabilirim PC'den? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
Arkadaşlar ben PC'den PUBG Mobile oynuyorum ve tiktoğa video atmak istiyorum. Bunun gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki gibi sondaki vuruştan sonra yavaşlatma nasıl yapabilirim PC'den?
Relax4Winnn Centipat Katılım 2 Ekim 2024 Mesajlar 105 Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia Geforce RTX 4060 İntel Core i5 13420H 16GB RAM 1TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Nisan 2025 #2 Clipchamp, CapCut gibi basit edit uygulamalarıyla yapabilirsin hızlandırma ayarı.
F faikpkr Picopat Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #3 Relax4Winnn dedi: Clipchamp, CapCut gibi basit edit uygulamalarıyla yapabilirsin hızlandırma ayarı. Genişletmek için tıkla... Kk aslında CapCut'dan yapacaktım fakat CapCut'dan yavaşlatma yapınca böyle kasıyormuş gibi oluyor akıcı olmuyor akıcı yapmak içinde CapCut Pro istiyor onsan sormuştum.
Relax4Winnn dedi: Clipchamp, CapCut gibi basit edit uygulamalarıyla yapabilirsin hızlandırma ayarı. Genişletmek için tıkla... Kk aslında CapCut'dan yapacaktım fakat CapCut'dan yavaşlatma yapınca böyle kasıyormuş gibi oluyor akıcı olmuyor akıcı yapmak içinde CapCut Pro istiyor onsan sormuştum.