Montajlar nasıl yapılıyor?

caneblat

Centipat
Daha fazla  
Merhaba CS Valorant gibi oyunlarda video çekip atmak istiyorum. Bu videonun ilk 10 saniyesini izler misiniz? Nasıl böyle videoyu durdurup yazı ekleyip müzik koymuş? Tam cuk oturmuş videoyu güzelleştirmiş. Bunu nasıl ve hangi programla yapabiliyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Klibin istediği frame'ini seçip freeze time atmış sonrasında overlay üstüne oyuncunun kartını ve ismini güzel bir fontla yazıp scale ile bir animasyon eklemiş ayrıca yazıya ve karta iki üç efekt eklemiş. AE ve Premier Pro gibi programlardan yapabilirsin böyle şeyleri çok zor değil bunları yapması.

Bu programlar ücretliymiş ücretsiz bir şekilde yapabileceğim program var mı?

DaVini Resolve, Vegas Pro. (DaVinci ücretsiz lakin Vegas ücretleri sanırım.)
DaVinci Resolve, renk düzenleme üzerine odaklandığı için bu tarz efekt odaklı düzenlemelere pek uygun değildir. Ayrıca, şatafatlı bir efekt listesi de sunmaz. Eğer böyle bir efekti DaVinci'de yapmak istiyorsanız, programın kendi efekt üretim tezgahını öğrenmeniz gerekir ki bu, ciddi bir zaman ve emek gerektirir. Bunun yerine, CapCut gibi basit uygulamalara göz atabilir veya Adobe After Effects'i deneme sürümüyle kullanarak ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

CapCut gibi basit uygulamalar bir şeyleri başardım hissini insana aşılamıyor.

Kendimden örnek vereyim bir proje ile uğraştığımda ve bu projeyi AE gibi uygulamalarda bitirdiğimde yaptığım eseri 20-30 kez izlerim ne yaptığımı ve nasıl yaptığımı görmek için.

Bu bana mutluluk veriyor nedensizce bu yüzden CapCut önermek istemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…