ZondaX63 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 18 7 Ağustos 2022 #1 RAM 8 GB SSD veya HDD modeli Kingston 240gb Ekran kartı Intel HD 4000 Anakart Asus S500CA İşlemci İ7 3537u Geçen ay sistemine Big Sur kurulumu yapmıştım ve Monterey'e geçmek istedim. Fakat temiz kurulumda kurulum ekranına ulaşamıyorum Apple logosu göründüğü anda restart atıyor. Log dosyam ektedir. EFI: EFI klasörüm Log: Log dosyam
Geçen ay sistemine Big Sur kurulumu yapmıştım ve Monterey'e geçmek istedim. Fakat temiz kurulumda kurulum ekranına ulaşamıyorum Apple logosu göründüğü anda restart atıyor. Log dosyam ektedir. EFI: EFI klasörüm Log: Log dosyam
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 11 Ağustos 2022 #2 Hocam normalde HD 4000 Monterey desteği yok, eğer yama yapıp geçecekseniz sıfırdan başka bir EFI ile deneyebilirsiniz. Mesela bu: OpenCore 0.8.0 Created by yusufklncc.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
Hocam normalde HD 4000 Monterey desteği yok, eğer yama yapıp geçecekseniz sıfırdan başka bir EFI ile deneyebilirsiniz. Mesela bu: OpenCore 0.8.0 Created by yusufklncc.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
ZondaX63 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 18 20 Ağustos 2022 #3 Hocam çok fazla Monterey uyumsuz donanımım olduğu için bu güncellemeden vazgeçtim ilgilendiğiniz için teşekkürler
Hocam çok fazla Monterey uyumsuz donanımım olduğu için bu güncellemeden vazgeçtim ilgilendiğiniz için teşekkürler