anilcaliskan Megapat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 5 11 Ocak 2022 #11 tristessehivernale dedi: BIOS'ta Wake on LAN Trusted Platform Module(BitLocker falan kullandıysan bunu yapma.) Wake on USB ayarlarını devre dışı bırakıp deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bunlar zaten devredışı, uyku sorunları ile alakalı dökümanları uygulamıştım.
tristessehivernale dedi: BIOS'ta Wake on LAN Trusted Platform Module(BitLocker falan kullandıysan bunu yapma.) Wake on USB ayarlarını devre dışı bırakıp deneyebilir misin? Genişletmek için tıkla... Bunlar zaten devredışı, uyku sorunları ile alakalı dökümanları uygulamıştım.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.029 Makaleler 63 Çözümler 170 11 Ocak 2022 #12 Öyleyse geriye SSDT derlemek kalıyor. Zira işlemcin için güç yönetimin de mevcut. RTC vb. SSDT'lere göz atabilirsin. Dortania'da olması lazımdı fixing sleep kısmında.
Öyleyse geriye SSDT derlemek kalıyor. Zira işlemcin için güç yönetimin de mevcut. RTC vb. SSDT'lere göz atabilirsin. Dortania'da olması lazımdı fixing sleep kısmında.