Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 23 Kasım 2024 #11 Promos dedi: Boyner'de bazen çark oluyor tommy ck montlar 5K altına düşüyor ama acelen yoksa Black Friday bekle Lacoste tommy vb. bak bayağı indirim oluyor. Ama bana kalırsa 2 3 k ya ceket ya da kaban geri kalan 2 3K ile mont alın derim. Genişletmek için tıkla... Ceket ve kabanım dolu var, o yüzden sadece monta ayırdım bütçeyi. Cuma indirimlerini bekliyorum zaten, şu an karar verip cuma günü alacağım.
Promos dedi: Boyner'de bazen çark oluyor tommy ck montlar 5K altına düşüyor ama acelen yoksa Black Friday bekle Lacoste tommy vb. bak bayağı indirim oluyor. Ama bana kalırsa 2 3 k ya ceket ya da kaban geri kalan 2 3K ile mont alın derim. Genişletmek için tıkla... Ceket ve kabanım dolu var, o yüzden sadece monta ayırdım bütçeyi. Cuma indirimlerini bekliyorum zaten, şu an karar verip cuma günü alacağım.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 24 Kasım 2024 #12 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ceket ve kabanım dolu var, o yüzden sadece monta ayırdım bütçeyi. Cuma indirimlerini bekliyorum zaten, şu an karar verip cuma günü alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun olmazsa hangi şehirde olduğunuzu söyler misiniz?
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ceket ve kabanım dolu var, o yüzden sadece monta ayırdım bütçeyi. Cuma indirimlerini bekliyorum zaten, şu an karar verip cuma günü alacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun olmazsa hangi şehirde olduğunuzu söyler misiniz?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 24 Kasım 2024 #13 Promos dedi: Hocam sorun olmazsa hangi şehirde olduğunuzu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Ankara.
Promos dedi: Hocam sorun olmazsa hangi şehirde olduğunuzu söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Ankara.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 24 Kasım 2024 #14 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ankara. Genişletmek için tıkla... 29 Kasım günü müsait olursanız büyük AVM'lerden birine gidin derim.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ankara. Genişletmek için tıkla... 29 Kasım günü müsait olursanız büyük AVM'lerden birine gidin derim.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.624 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 24 Kasım 2024 #15 Promos dedi: 29 Kasım günü müsait olursanız büyük AVM'lerden birine gidin derim. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım hocam, Ankamall'e gideceğim. Orada mağazaları gezip karar vereceğim muhtemelen. Önerileriniz için size de çok teşekkür ederim.
Promos dedi: 29 Kasım günü müsait olursanız büyük AVM'lerden birine gidin derim. Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım hocam, Ankamall'e gideceğim. Orada mağazaları gezip karar vereceğim muhtemelen. Önerileriniz için size de çok teşekkür ederim.