Moondrop chu-ıı IEM alınır mı?

Metin_Void

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, internette ve forumlarda gezerken gözüme Moondrop Chu-II takıldı, gayet iyi duruyor. Ben şu an Anker R100 kablosuz kullanıyorum, gayet rahat bir kulaklık ama 2 yıl oldu, bazen birinin pili önce bitiyor ve bazen diğeri durduk yere kapanıyor ve açılmıyor, ayrıca kulağım küçük olduğu için tam oturmuyor bu da arada düşmesine neden oluyor. Bu sebeplerden dolayı uygun fiyatlı normal bir oyuncu ve arada müzik dinleyen biri olarak kablolu bir kulaklık arayışında Chu II gözüme çarptı ve almak istedim. Fakat bazı yerlerde sesinin boğuk olduğu veya FPS oyunları için değil, hikayeli oyunlar için olduğuna dair bir yorum okudum. Ben FPS oyunları oynamam ama arada CS girerim, öyle aşırı rekabet odaklı değil de bir stres atma veya arkadaşlarla takılma gibi. 2. sorum: Kablosu ileride kopsa böyle kulaklıkların kablosunu Türkiye içinde alabiliyor muyuz ve özel mi yoksa buna uyan her kablo olur mu? 3. sorum: Hiç IEM kullanmadığım için DAC gibi şeylerden haberim yok, ben hep böyle büyük markalar aldım onlarda da hep içinde sürücüsü ile geliyordu, bu durumda acaba Moondrop Jiu alsam dedim. Bu modelde DAC ve mikrofon da varmış, bu durum daha çok işime yarar şahsen ama her şeyin bir eksisi olduğu gibi bunun da kablosu çıkmıyormuş ve ileride IEM'lere devam edecekler için farklı bir DAC kullanamıyormuşuz, ayrıca Wraith üzerinden stok yok şu an. Şimdi ben bu 2 modelin dışında daha fazla model gördüm, evet bayağı iyiler ama sorun bunlar metalken diğerleri plastik, benim için bu önemli, ben biraz sakar bir insanım ve düşürebilirim, o yüzden diğer modellere pek sıcak bakamadım. Siz ne önerirsiniz? Sizce beklemeli miyim Jiu modelini yoksa Chu II'yi mi alayım?

Chu II al geç.
Ben de bugün aldım, bütçenin en iyisi.

Kolay sürülen bir kulaklık. Bir sorun olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı