ugurgsgs15 Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 242 25 Haziran 2024 #1 Bu kulaklık için kablo önerisi lazım. PC'de ses kartsız olarak kullanacağım.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 25 Haziran 2024 #2 Ben bunu aldım yarın gelecek. Son düzenleme: 25 Haziran 2024
sormaksizin Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 986 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 DMN dedi: MOONDROP LINE T Kulaklık Yükseltme Kablosu 6N Tek Kristal Bakır 196 Ãekirdekli Litz 0.78mm 2Pin 4.4mm fiÅ Yapısı - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ben bunu aldım yarın gelecek. Genişletmek için tıkla... Bende de chu 2 var hocam bu neyi degistiriyor acaba ne gibi bir fark yaratiyor.
DMN dedi: MOONDROP LINE T Kulaklık Yükseltme Kablosu 6N Tek Kristal Bakır 196 Ãekirdekli Litz 0.78mm 2Pin 4.4mm fiÅ Yapısı - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Ben bunu aldım yarın gelecek. Genişletmek için tıkla... Bende de chu 2 var hocam bu neyi degistiriyor acaba ne gibi bir fark yaratiyor.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 25 Haziran 2024 #4 sormaksizin dedi: Bende de chu 2 var hocam bu neyi degistiriyor acaba ne gibi bir fark yaratiyor. Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum benimkinin kabloyu kopardım yanlışlıkla o yüzden aldım.
sormaksizin dedi: Bende de chu 2 var hocam bu neyi degistiriyor acaba ne gibi bir fark yaratiyor. Genişletmek için tıkla... Valla bilmiyorum benimkinin kabloyu kopardım yanlışlıkla o yüzden aldım.
sormaksizin Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 986 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #5 DMN dedi: Vallahi bilmiyorum benimkinin kabloyu kopardım yanlışlıkla o yüzden aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam 4.4mm nasıl kullanacaksiniz peki?
DMN dedi: Vallahi bilmiyorum benimkinin kabloyu kopardım yanlışlıkla o yüzden aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam 4.4mm nasıl kullanacaksiniz peki?
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.614 Çözümler 35 25 Haziran 2024 #6 sormaksizin dedi: Bende de chu 2 var hocam bu neyi degistiriyor acaba ne gibi bir fark yaratiyor. Genişletmek için tıkla... Iyi bir DAC ile kullanıyorsanız kaliteyi ciddi anlamda yükseltebilir. DAC kullanmadan da kalite farkı olabilir tabii ki ama düz kullanmak için fazla gerek yok diyebilirim.
sormaksizin dedi: Bende de chu 2 var hocam bu neyi degistiriyor acaba ne gibi bir fark yaratiyor. Genişletmek için tıkla... Iyi bir DAC ile kullanıyorsanız kaliteyi ciddi anlamda yükseltebilir. DAC kullanmadan da kalite farkı olabilir tabii ki ama düz kullanmak için fazla gerek yok diyebilirim.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 25 Haziran 2024 #7 sormaksizin dedi: Hocam 4.4mm nasıl kullanacaksiniz peki? Genişletmek için tıkla... Bende Dac var o sorun değil. Bu arada doğru o kablo sana olmaz 3.5mm bir kablo al aliexpress'de bulabilirsin. veya uzatma kablosu var ugreen'in onlara bak. Son düzenleme: 25 Haziran 2024
sormaksizin dedi: Hocam 4.4mm nasıl kullanacaksiniz peki? Genişletmek için tıkla... Bende Dac var o sorun değil. Bu arada doğru o kablo sana olmaz 3.5mm bir kablo al aliexpress'de bulabilirsin. veya uzatma kablosu var ugreen'in onlara bak.