Moondrop jiu IEM kulaklık alınır mı?

Bütçe
1500

Zurenc

Decapat
Daha fazla  
Merhaba HyperX Cloud 3 Wireless kulaklığım var FPS oyunlarında beğensemde müzik konusunda beni pek tatmin etmiyor. Müzik dinlerken veya film izlerken kullanmak için pek pahalı olmayan bir kulaklık almak istiyorum. Bunun için moondrop jiu IEM kulaklık nasıldır daha mantıklı bir kulaklık var mı maksimum 1.5k bütçe ile?

Aldın mı acaba?

Hala memnun musunuz hocam?

Çok geç yazıyorum kusura bakmayın bildirimi görmemişim almışsınızdır ama ben yine de cevaplayayım. Bundan önce HyperX Cloud 3 Wireless kullanıyordum bu kulaklığı alınca direkt onu iade ettim çünkü düşük fiyatına rağmen bana göre neredeyse 2 katı performans veriyordu. Müziklerde çok memnunum, FPS oyunlarında profesyonel bir oyuncu değilim ama üzeceğini sanmıyorum gayet yeterli. Yakında yeni bir IEM kulaklığa geçmeyi düşünüyorum onun sebebi de bu fiyata bu kadar iyiyse pahalı ve daha kaliteli olanlar nasıldır merak ediyorum. Şimdilik bunu alıp yanına da bir ses kartı alırsanız sizi gayet mutlu edeceğine eminim. Ses kartı önemli değil bende de yok ama fark ettirdiğini duyuyorum herkesten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…