Moonlighter DLC ne işe yarıyor?

İbrain

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: ASUS TUF Gaming Nvidia GeForce GTX 1650 4GB
CPU: AMD Ryzen 5 5600 + Stok Soğutucu
Anakart: MSI A320M PRO-VH
RAM: Kingston Fury Beast 16 GB DDR4 2666 MHz
SSD: SAMSUNG 970 EVO Plus 1TB NVMe M.2
Kasa: MSI Mag Forge 320R Airflow
PSU: NZXT C750 750W 80+ Bronze Yarı Modüler
Monitör: Samsung Odyseey G3 27'' 165 Hz FHD
Klavye: MSI Vigor GK30
Mouse: Razer Deathadder V2 X HyperSpeed
Kulaklık: JBL Tune 500BT
Ses ve Görüntü: Logitech C310 HD
Meslek
Öğrenci
Moonlighter oyununa başlayacaktım ve DLC ile birlikte yükledim daha sonra oyunun menüsünü dahi değiştirince merak ettim. Ek bir hikaye falan mı yoksa içerik mi ekliyor. Yani sonuç olarak bu DLC'yi eklemeli miyim yoksa eklememeli mi?

Moonlighter oyununa başlayacaktım ve DLC ile birlikte yükledim daha sonra oyunun menüsünü dahi değiştirince merak ettim. Ek bir hikaye falan mı yoksa içerik mi ekliyor. Yani sonuç olarak bu DLC'yi eklemeli miyim yoksa eklememeli mi?
Dediğin DLC buysa hikaye DLC'si gibi duruyor. Yeni zindanlar, bosslar, ekipmanlar vs. eklenmiş.

Zaten diğer DLC'ler soundtrack, elle tutulur bir olayı yok.

Yani, aldığınız DLC'nin mağaza sayfasında Türkçe bir şekilde yazıyor ne gibi yenilikler getirdiği. Neden ona bakmak yerine buraya konu açtınız anlamadım. Mağazada yazana göre;

• Yeni Boyutlar Arası Zindan (ve onun orijinal zindanlar arasında Yozlaşmış Zindan olarak görünme şansı)
  • 10 orijinal düşman ve 5 mini boss
  • Yeni bir kısa kılıç, büyük kılıç, yay, eldivenler ve mızrak içeren komple bir silah seti
  • Yeni bir miğfer, göğüs zırhı ve bot içeren bir zırh seti
  • Hileli Silahlar – 10 eşsiz silah – hem güçlü... hem de cezalandırıcı!
  • Yeni Yüzükler – Will’in pasif yeteneklerini güçlendirir
  • Yeni Dükkân yükseltmesi – Will'in yeni Boyutlar Arası Eşyalarını sergilemesine olanak sağlar
  • Ticaret yapmak isteyen yeni Müşteriler ve alışılmadık bir NPC: Tüccar
  • İlave hikâye ve tarih

Yani, aldığınız DLC'nin mağaza sayfasında Türkçe bir şekilde yazıyor ne gibi yenilikler getirdiği. Neden ona bakmak yerine buraya konu açtınız anlamadım. Mağazada yazana göre;

• Yeni Boyutlar Arası Zindan (ve onun orijinal zindanlar arasında Yozlaşmış Zindan olarak görünme şansı)
  • 10 orijinal düşman ve 5 mini boss
  • Yeni bir kısa kılıç, büyük kılıç, yay, eldivenler ve mızrak içeren komple bir silah seti
  • Yeni bir miğfer, göğüs zırhı ve bot içeren bir zırh seti
  • Hileli Silahlar – 10 eşsiz silah – hem güçlü... hem de cezalandırıcı!
  • Yeni Yüzükler – Will’in pasif yeteneklerini güçlendirir
  • Yeni Dükkân yükseltmesi – Will'in yeni Boyutlar Arası Eşyalarını sergilemesine olanak sağlar
  • Ticaret yapmak isteyen yeni Müşteriler ve alışılmadık bir NPC: Tüccar
  • İlave hikâye ve tarih
Eyvallah hocam ama sadece içeriğini değil. Öneri de istedim, mesajıma bakarsanız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı