Moonlighter ve Hades için gamepad önerisi

hzronayi

Decapat
Daha fazla  
Moonlighter ve Hades satın aldım moonlighteri biraz oynadım ve çok hoşuma gitti. Hades'i de bayağı övüyorlardı fakat klavyede oynamak istemiyorum. Yarın AVM'leri gezip gamepadlere bakacağım hangi gamepadi almalıyım? Teknosa'dan olursa biraz iyi olur üyeliğim var indirim yapıyorlar sanırım üyelere.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Teknosa'da bu fiyata bulacağını sanmıyorum. İnternetten al bu fiyata kaçırma bence. Kalitesi konusunda zaten Xbox 9. nesil bilgisayarda en iyi kontrolcülerden biri.

Hocam Teknosa'da bu fiyata bulacağını sanmıyorum. İnternetten al bu fiyata kaçırma bence. Kalitesi konusunda zaten Xbox 9. nesil bilgisayarda en iyi kontrolcülerden biri.

Reis az önce sipariş ettim 3400'dü sitesinde tek sıkıntı kablosuzsa PC'ye bağlanır mı diye endişeleniyorum PC eski biraz kablosuzu algılar mı bilmiyorum umarım kablo da içinde gelir.

Kablo içinden gelmiyor maalesef. Uyumlu bir tane type-c kablosu alman lazım ya da bilgisayarında bluetooth olması lazım.

Kablo içinden gelmiyor maalesef. Uyumlu bir tane Type-C kablosu alman lazım ya da bilgisayarında Bluetooth olması lazım.

Discord'dan bana ulaşsana reis bir iki video baktım orada birkaç şey söyledir yetkili bir abiye benziyorsun yardımcı olursun bana.
31guts DC ismim.

Discord'dan bana ulaşsana reis bir iki video baktım orada birkaç şey söyledir yetkili bir abiye benziyorsun yardımcı olursun bana.
31guts DC ismim.
Gönderdim, sorabilirsin istediğin dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…