Moonsgeek fun 60 ESC tuşu yanıp sönüyor

trurebellion

Hectopat
Yer
Ankara
Merhaba. Fun 60 model bir klavye aldım normal RGB açıkken ESC tuşu yanıp sönüyor. Bir ara y tuşu da yanıp sönüyordu ve klavye çalışmıyordu. Wireless modda şu an düzeldi ama ESC tuşu yanıp sönüyor nedeni ne bunun? Evet an itibari ile Y tuşu da yine yanıp sönüyor şuan klavye çalışmıyor sadece ışık var.

wireless moduna 2-3 defa alıp çıkardım şuan her şey düzeldi ama yine gidebilir Y tuşu öyle oluyordu nedeni ne bunun hocalarım ?

Son düzenleme:
Hocam benim de ESC tuşu kırmızı yanıyor hiçbir şekilde düzelmedi nasıl düzeltirim bir bilgin var mı?

Hocam benim de ESC tuşu kırmızı yanıyor hiçbir şekilde düzelmedi nasıl düzeltirim bir bilgin var mı?

Kablolu ise kırmızı yanar, şarj olduğunu gösteriyordur. Şarj fullendiğinde ESC RGB olacak. Eğer kablosuz kullanıyorsan bir süre sonra ESC kırmızı şekilde yanıp sönecek, şarjın bittiğine işaret. Ek bilgi olarak şunu da ekleyeyim; kablosuz modda FN + space tuşlarına basarsanız şarj durumunu görebilirsiniz. FN + space kombinasyonunu yaptığınızda sadece ESC tuşunda RGB olacak, 90-100%: Yeşil, 70-90%: Mor, 50-70%: Mavi, 30-50%: Mavi, 30%'nin altına düştüğünde kırmızı yanacak. Bu şekilde şarj seviyesini de öğrenebilirsiniz.

Kablolu ise kırmızı yanar, şarj olduğunu gösteriyordur. Şarj fullendiğinde ESC RGB olacak. Eğer kablosuz kullanıyorsan bir süre sonra ESC kırmızı şekilde yanıp sönecek, şarjın bittiğine işaret. Ek bilgi olarak şunu da ekleyeyim; kablosuz modda FN + space tuşlarına basarsanız şarj durumunu görebilirsiniz. FN + space kombinasyonunu yaptığınızda sadece ESC tuşunda RGB olacak, 90-100%: Yeşil, 70-90%: Mor, 50-70%: Mavi, 30-50%: Mavi, 30%'nin altına düştüğünde kırmızı yanacak. Bu şekilde şarj seviyesini de öğrenebilirsiniz.

Hocam y tuşu yanıp sönüyor sebebi nedir benim bildiğim 2.4 GHz dangle ile bağlantısı kesildi.

Hocam y tuşu yanıp sönüyor sebebi nedir benim bildiğim 2.4 GHz dangle ile bağlantısı kesildi.

Hocam FN ve L tuşuna bastığım zaman yapıyor ışıkları açacağım zaman.

Hocam FN ve l tuşuna bastığım zaman yapıyor ışıkları açacağım zaman.

FN + y yaptınız mı hocam?

Hocam şarj kablosunu takınca USB aygıtı tanınmadı hatası alıyorum diğer sorunu çözdüm.

Kabloyu takınca klavyenin altından USB moduna aldınız mı? USB moduna almayınca bende de tanınmadı bildirimi geliyor.

Kabloyu takınca klavyenin altından USB moduna aldınız mı? USB moduna almayınca bende de tanınmadı bildirimi geliyor.

Hocam onu unutmuşum şimdi hata vermiyor uygulmadada kablo simgesi çıkıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı