Mophie USB-C - Lightning Kablosu

cglr

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, iphone için hızlı şarj kablosu alacaktım fakat bugün farkettim Apple, sitesinde başlıkta belirttiğim marka kabloyu eklemiş, önceden yoktu. Kafam karıştı şimdi bunun diğerinden farkı nedir bilen var mı veya mesela kendi kabloları için yazılan açıklamalar bu marka kablo için de geçerli midir? İşte örneğin adam kendi kablosu için şu notu düşmüş : "Ayrıca, bu kabloyu Apple 18 W, 20 W, 29 W, 30 W, 61 W, 87 W veya 96 W USB-C Güç Adaptörü ile kullanarak iOS aygıtınızı şarj edebilir ve hatta belirli iPhone ve iPad modellerinde hızlı şarj özelliğinden yararlanabilirsiniz. " Tabi ki yine bahsedilen adaptörlerle şarj edilebilir mutlaka ama yine vaad ettikleri değerlerde mi olur (30 dk da %50 gibi) veya yine bu adaptörlerle kullanarak iphone için hızlı şarj özellliğinden yararlanabilir miyim gibi. Çünkü kendi kablosu için yazmış olduğu bu açıklamaları bu marka kablo için yazmamışlar o açıdan soru işaretleri oluştu kafamda. Biraz araştırayım dedim ama hiçbir şekilde bir bilgi de yok bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı