CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 23 Ekim 2020 #1 Ne zaman moralim bozulsa bu videoyu izlerim. Video link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ne zaman moralim bozulsa bu videoyu izlerim. Video link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 23 Ekim 2020 #2 What the... Aga bu ne harbiden?
CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 23 Ekim 2020 #3 isimsizkahraman dedi: What the... Aga bu ne harbiden? Genişletmek için tıkla... Mahalledeki dolmuş şoförü açmıştı. O gün bugundür bir daha o dolmuşa binmedim.
isimsizkahraman dedi: What the... Aga bu ne harbiden? Genişletmek için tıkla... Mahalledeki dolmuş şoförü açmıştı. O gün bugundür bir daha o dolmuşa binmedim.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.952 Makaleler 4 Çözümler 57 23 Ekim 2020 #4 Moralim daha da bozuldu.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 24 Ekim 2020 #5 Kanser oldum.
CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 24 Ekim 2020 #6 Seradotwav dedi: Kanser oldum. Genişletmek için tıkla... Moral bozukluluğunuz geçti mi?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Ekim 2020 #7 CodeExpert dedi: Moral bozukluluğunuz geçti mi? Genişletmek için tıkla... Daha kotu oldu, neden boyle bir video paylastiniz ki? Insan miyiz arkadaslar?
CodeExpert dedi: Moral bozukluluğunuz geçti mi? Genişletmek için tıkla... Daha kotu oldu, neden boyle bir video paylastiniz ki? Insan miyiz arkadaslar?
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 24 Ekim 2020 #8 CodeExpert dedi: Moral bozukluluğunuz geçti mi? Genişletmek için tıkla... Daha da arttı. (Hiç geçmeyen bir şey olduğu için minimum düzeyde tutmaya çalıştığım mentalimi bu video ile yok ettin.)
CodeExpert dedi: Moral bozukluluğunuz geçti mi? Genişletmek için tıkla... Daha da arttı. (Hiç geçmeyen bir şey olduğu için minimum düzeyde tutmaya çalıştığım mentalimi bu video ile yok ettin.)
D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.439 Çözümler 7 24 Ekim 2020 #9 Geçmiş olsun herkesin sorunları farklı ne diyeyim.
CodeExpert Centipat Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 401 Yer Silikon Vadisi 24 Ekim 2020 #10 Seradotwav dedi: Daha da arttı. (Hiç geçmeyen bir şey olduğu için minimum düzeyde tutmaya çalıştığım mentalimi bu video ile yok ettin.) Genişletmek için tıkla... Video sahibi ile konuşucam böyle bir video yaptığı için utanması gerek. efedesu dedi: Daha kotu oldu, neden boyle bir video paylastiniz ki? Insan miyiz arkadaslar? Genişletmek için tıkla... Bunu yazabildiğine göre insansın dostum.
Seradotwav dedi: Daha da arttı. (Hiç geçmeyen bir şey olduğu için minimum düzeyde tutmaya çalıştığım mentalimi bu video ile yok ettin.) Genişletmek için tıkla... Video sahibi ile konuşucam böyle bir video yaptığı için utanması gerek. efedesu dedi: Daha kotu oldu, neden boyle bir video paylastiniz ki? Insan miyiz arkadaslar? Genişletmek için tıkla... Bunu yazabildiğine göre insansın dostum.