Mordhau Alınır mı?

Merak edip bende bu gün araştırmıştım, Bazı forumlarda orta çağ Pubg'si falan deniyor oyun için. Oynamış biri inşallah çıkar.

Oyunu ilk defa senden duydum ve biraz araştırdım. Bence şu anda alınmaması gerekiyor biraz daha zaman verip satın alınabilir. Veya bu tarz orta çağ temalı oyunları çok seviyorsan satın alıp 2 saati aşmayacak şekilde deneyebilirsin beğenmezsen iade edersin.

Oyun 6 çekirdekli işlemci istiyor acaba 4 çekirdekli bir işlemci ile alıp oynamış olan var mı?
Sonuç ne oluyor kurtarıyor mu?

Warband'in biraz daha geliştirilmiş grafiklerle battle royalale'ini çıktığını düşün aynı o şekil.

Valla hocam oynuyorum ben müthiş keyifli bence biraz alışıp kendine uygun bir silah edindin mi çok keyifli oluyor bence ama Battleground modu kötü diğer iki mod biraz daha keyifli.

Türkçe olsaydı alırdım prensip olarak türkçe olmayan ve yaması çıkmayan oyunları almıyorum

Türkçe olsaydı alırdım prensip olarak türkçe olmayan ve yaması çıkmayan oyunları almıyorum

Hocam Türkçe olmasını gerektirecek bir hikaye modu veya detaylı bir oyun içeriği yok o yüzden hoşuna gittiyse boşuna böyle prensiplerle kaliteli oyunları kaçırma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…