EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 9 Ocak 2021 #1 Merhaba herkese iyi forumlar, MorePowerTool kullanarak voltaj limitini düşürmek istiyorum ancak garanti dışı bırakır mı emin olamadım. Size sormak istedim, görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.
Merhaba herkese iyi forumlar, MorePowerTool kullanarak voltaj limitini düşürmek istiyorum ancak garanti dışı bırakır mı emin olamadım. Size sormak istedim, görüşlerinizi alabilir miyim? Teşekkürler.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 9 Ocak 2021 #2 Undervolt garantiyi devre dışı bırakmıyor diye biliyorum garantiyi etkileyen aşırı OC değilmi?
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 10 Ocak 2021 #3 kuanbey dedi: Undervolt garantiyi devre dışı bırakmıyor diye biliyorum garantiyi etkileyen aşırı OC değil mi? Genişletmek için tıkla... Mesela custom bios atmak garanti dışı bırakıyor da MorePowerTool dan emin olamadım.
kuanbey dedi: Undervolt garantiyi devre dışı bırakmıyor diye biliyorum garantiyi etkileyen aşırı OC değil mi? Genişletmek için tıkla... Mesela custom bios atmak garanti dışı bırakıyor da MorePowerTool dan emin olamadım.