Morfotin sitesi güvenilir mi?

Alan varsa söyleyebilir mi? Güvenilir mi değil mi?

2 gün önce converse all star classic chuck beyaz aldım ve bugün sabah geldi. Bende almadan önce forumlarda vesaire araştırdım fakat bir şey bulamadım. Sitenin eski olmasına güvenip sipariş verdim ve bugün kargoyu kapıda ödeme ile aldım. Şeffaf kargo ile geldi. Ayakkabı cidden çok güzel. Arkadaşlarım farkı anlayamadı bile. Sadece günlük hayatta giymek için süper fakat futbol vesaire oynamam.

Arkadaşlar hiç yapmayacağım birşeyi yaptım sipariş verdim orijinal gibi diyenler kendi adamları veya kendileri kutu içinde birşey gönderdiler ama ayakkabıya benziyor ama değilmiş ücretini ödemeden de kontrol ettirmiyorlar.ödedim kutuyu aldım ayakkabıya benziyen laylon muşamba göndermişler kimseye ulaşamıyorum.uzak durun sakın kanmayın.

Arkadaşlar hiç yapmayacağım birşeyi yaptım sipariş verdim orijinal gibi diyenler kendi adamları veya kendileri kutu içinde birşey gönderdiler ama ayakkabıya benziyor ama değilmiş ücretini ödemeden de kontrol ettirmiyorlar.ödedim kutuyu aldım ayakkabıya benziyen laylon muşamba göndermişler kimseye ulaşamıyorum.uzak durun sakın kanmayın.

internette şikayetvara vs. baktığımda "morpotin" diye bir sayfanın şikayetlerini okudum ve sayfaya yazdıktan sonra farketmiştim. Daha sonra çok fazla şikayet olduğunu ve bu nedenle iptal etmek istediğimi söyledim. Whatsappta yazan kişi onlara ait bir sayfa olmadığını o sayfanın instagram sayfası olduğunu söyledi ki nitekim doğru bu marka "morfotin". Tüm bunlara rağmen modeli çok beğenmiştim ve sipariş ettim. Dedikleri gibi kargo şeffaf geldi ürünü görmeden ödeme yapmayacağımı söylemiştim zaten. Ürünün kalitesi kesinlikle beklentiyle alakalı bir durum bence, ne fiyata ne alacağınızı az çok tahmin edip ona göre beklenti içerisine girerseniz memnun kalırsınız. Ancak replika ürün fiyatına orijinal kalitede ürün beklerseniz veya üst kalitede bir ürün beklerseniz yukarıdaki arkadaş gibi isyan edebilirsiniz. Ben alışverişimden memnun kaldım açıkcası, orijinallerin fiyatları bu şekilde artmaya devam ederse bu tarz en azından güvenebileceğimiz sitelere ihtiyacımız var bu konuda. bu görüşteyim.

Kesinlikle uzak durun. Ürünler çok kötü, değişim veya iade için sizi oyalamaktan başka hiçbir şey yapmıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…