Morlify sitesi sahte mi?

Akira.exe

Hectopat
Arkadaşlar normalde böyle şeyleri yemem ama hem kız arkadaşımın isteği üzerine hem de sitedeki 15 dakikalık indirim süresi sebebi ile aceleci davrandım ve bu siteden alışveriş yaptım.

morlify.com

Sizce bu site sahte mi? Aradım telefon çalmadan kapanıyor. WhatsApp'ta mesaj tek tik oluyor.

Sitede hem sağ alttaki baloncukta iletişim var, hem de satış sözleşmesinde iletişim var. İkisinde yazan numaralar farklı ve satış sözleşmesindeki numaraya WhatsApp'tan baktığımda blockfy diye bir resim koyduğunu gördüm.

Benim tahminimce bu arkadaş sürekli böyle siteler açarak insanları dolandırıyor. Benim üründen pek ümidim kalmadı ama yine de sorayım.

Sizin fikriniz nedir?

Instagram sayfasında 4800 takipçisi var lakin hiçbir gönderisine doğru dürüst yorum yazılmamış. Site aslında çok basit dizayn edilmiş burası şüphe uyandırıyor, böyle durumlarda satın almadan önce destek hattında biraz sohbet edilmesi taraftarıyım hatta aranıp ofisin nerede olduğu sorulmalı gerçi eTicaret sitesi ofis falan da yoktur ama yine sorulmalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…