Justtonder Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Bugün bilgisayarım 2 3 kere mavi ekran verdi MorphVOX'dan dolayı olabilir mi? Lightcord güvenilir bir uygulama mı?
Bugün bilgisayarım 2 3 kere mavi ekran verdi MorphVOX'dan dolayı olabilir mi? Lightcord güvenilir bir uygulama mı?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.509 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 20 Şubat 2023 #2 MorpVOX güvenilirdir. Ancak crack'li ise ayn ısını söyleyemem.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #3 MorphVOX temizdir.
Justtonder Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #4 Malware.AI dedi: MorphVOX temizdir. Genişletmek için tıkla... Dün ayar deniyordum ve sesimde bayağı cızırtı bozulma vs oluyordu bilgisayarın başındanda kalkmıştım o zarar verebilir mi peki?
Malware.AI dedi: MorphVOX temizdir. Genişletmek için tıkla... Dün ayar deniyordum ve sesimde bayağı cızırtı bozulma vs oluyordu bilgisayarın başındanda kalkmıştım o zarar verebilir mi peki?
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #5 Justtonder dedi: Dün ayar deniyordum ve sesimde bayağı cızırtı bozulma vs oluyordu bilgisayarın başındanda kalkmıştım o zarar verebilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Hayır. O cızırtı sesi çoğu programda var programın kendisiyle alakalı.
Justtonder dedi: Dün ayar deniyordum ve sesimde bayağı cızırtı bozulma vs oluyordu bilgisayarın başındanda kalkmıştım o zarar verebilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Hayır. O cızırtı sesi çoğu programda var programın kendisiyle alakalı.
Justtonder Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #6 Malware.AI dedi: Hayır. O cızırtı sesi çoğu programda var programın kendisiyle alakalı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.
Malware.AI dedi: Hayır. O cızırtı sesi çoğu programda var programın kendisiyle alakalı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.