Justtonder Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Bugün bilgisayarım 2 3 kere mavi ekran verdi MorphVOX'dan dolayı olabilir mi? Lightcord güvenilir bir uygulama mı?
Bugün bilgisayarım 2 3 kere mavi ekran verdi MorphVOX'dan dolayı olabilir mi? Lightcord güvenilir bir uygulama mı?
milas1923 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.534 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 İ5 11400F 16 GB 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Şubat 2023 #2 MorpVOX güvenilirdir. Ancak crack'li ise ayn ısını söyleyemem.
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #3 MorphVOX temizdir.
Justtonder Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #4 Malware.AI dedi: MorphVOX temizdir. Genişletmek için tıkla... Dün ayar deniyordum ve sesimde bayağı cızırtı bozulma vs oluyordu bilgisayarın başındanda kalkmıştım o zarar verebilir mi peki?
Malware.AI dedi: MorphVOX temizdir. Genişletmek için tıkla... Dün ayar deniyordum ve sesimde bayağı cızırtı bozulma vs oluyordu bilgisayarın başındanda kalkmıştım o zarar verebilir mi peki?
Malware.AI Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #5 Justtonder dedi: Dün ayar deniyordum ve sesimde bayağı cızırtı bozulma vs oluyordu bilgisayarın başındanda kalkmıştım o zarar verebilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Hayır. O cızırtı sesi çoğu programda var programın kendisiyle alakalı.
Justtonder dedi: Dün ayar deniyordum ve sesimde bayağı cızırtı bozulma vs oluyordu bilgisayarın başındanda kalkmıştım o zarar verebilir mi peki? Genişletmek için tıkla... Hayır. O cızırtı sesi çoğu programda var programın kendisiyle alakalı.
Justtonder Picopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #6 Malware.AI dedi: Hayır. O cızırtı sesi çoğu programda var programın kendisiyle alakalı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.
Malware.AI dedi: Hayır. O cızırtı sesi çoğu programda var programın kendisiyle alakalı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun.