Emirhanaylanc Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 148 13 Aralık 2020 #1 Ben Morpvox Pro ile sesimi kalınlaştırmak istiyorum, hangi ayarları öneriyorsunuz? Ses erkek.
Kestek0 Decapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 17 Yer Cinayet Büro 13 Aralık 2020 #2 Bu tarz ses programlarında, herkesin sesi aynı olmadığı için kendi ayarınızı bulmanız lazım. Sesi kalınlaştırmak kadar saçma bir şey olamaz. Karşınızdaki, sizi sesiniz ile yargılıyorsa hata ondadır, sizinle alakası yok bunun.
Bu tarz ses programlarında, herkesin sesi aynı olmadığı için kendi ayarınızı bulmanız lazım. Sesi kalınlaştırmak kadar saçma bir şey olamaz. Karşınızdaki, sizi sesiniz ile yargılıyorsa hata ondadır, sizinle alakası yok bunun.
Emirhanaylanc Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 148 13 Aralık 2020 #3 Kestek0 dedi: Bu tarz ses programlarında, herkesin sesi aynı olmadığı için kendi ayarınızı bulmanız lazım. Sesi kalınlaştırmak kadar saçma bir şey olamaz. Karşınızdaki, sizi sesiniz ile yargılıyorsa hata ondadır, sizinle alakası yok bunun. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol.
Kestek0 dedi: Bu tarz ses programlarında, herkesin sesi aynı olmadığı için kendi ayarınızı bulmanız lazım. Sesi kalınlaştırmak kadar saçma bir şey olamaz. Karşınızdaki, sizi sesiniz ile yargılıyorsa hata ondadır, sizinle alakası yok bunun. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ ol.
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 13 Aralık 2020 #4 Yaşını büyük söyledin ve sesliye gireceksin biriyle doğru mu tahmin ettim xd. Sesinize göre değişir o ayarlar bu arada.
Yaşını büyük söyledin ve sesliye gireceksin biriyle doğru mu tahmin ettim xd. Sesinize göre değişir o ayarlar bu arada.