Zmemet23 Decapat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 884 Çözümler 3 Yer Izmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, dün bir arkadaş bileklik hediye etti. Akşam fark etmemiştim, sabah eve gidince mors alfabesi olduğunu fark ettim. Bundan anlayan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. İyi sosyaller.
Merhaba arkadaşlar, dün bir arkadaş bileklik hediye etti. Akşam fark etmemiştim, sabah eve gidince mors alfabesi olduğunu fark ettim. Bundan anlayan biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim. İyi sosyaller.
CahilSavar Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 487 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #2 JW galiba
R rossderi Femtopat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Haziran 2023 #3 Bu şekilde düz olarak kimse ne yazdığını çözemez. Hematit taş Mors alfabeli bileklik Hematit taş Mors alfabeli bileklik Son düzenleme: 5 Haziran 2023
Bu şekilde düz olarak kimse ne yazdığını çözemez. Hematit taş Mors alfabeli bileklik Hematit taş Mors alfabeli bileklik