Saitama_Hironi Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 245 Çözümler 1 25 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar Mort Game translator uygulamasını açmaya çalışırken böyle hata alıyorum, nasıl çözebilirim? Tüm söylediği .NET uygulamalarını indirmeme rağmen böyle hatalar veriyor.
Arkadaşlar Mort Game translator uygulamasını açmaya çalışırken böyle hata alıyorum, nasıl çözebilirim? Tüm söylediği .NET uygulamalarını indirmeme rağmen böyle hatalar veriyor.
Uzike Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #2 Bende de aynı problem var çozebildin mi dostum Artı 0 Eksi
reat0666 Centipat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #3 새둥지의 잡다한 세상 : 네이버 블로그 şu linktekini indirin yani 32 bit olanı ben öyle çözdüm Uzike dedi: Bende de aynı problem var çozebildin mi dostum Genişletmek için tıkla... 새둥지의 잡다한 세상 : 네이버 블로그 bu çalışır Artı 1 Eksi
새둥지의 잡다한 세상 : 네이버 블로그 şu linktekini indirin yani 32 bit olanı ben öyle çözdüm Uzike dedi: Bende de aynı problem var çozebildin mi dostum Genişletmek için tıkla... 새둥지의 잡다한 세상 : 네이버 블로그 bu çalışır