Aresmsy Decapat Katılım 5 Mayıs 2023 Mesajlar 203 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 Selamlar. Geçen gün Mort isminde, gördüğünü saniyesinde Türkçeye çeviren bir program buldum. Güvenilir midir? Kullanan var mı? İndirmeyi düşünüyorum. Gördüğüm video bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024
Selamlar. Geçen gün Mort isminde, gördüğünü saniyesinde Türkçeye çeviren bir program buldum. Güvenilir midir? Kullanan var mı? İndirmeyi düşünüyorum. Gördüğüm video bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TRCONNOR Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 747 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Aralık 2024 #2 bucur8989 dedi: Selamlar. Geçen gün mort isminde, gördüğünü saniyesinde Türkçeye çeviren bir program buldum. Güvenilir midir? Kullanan var mı? İndirmeyi düşünüyorum. Gördüğüm video bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben kullandım ama videodaki gibi niyeyse çok iyi çeviremedi daha güncelleme lazım programa.
bucur8989 dedi: Selamlar. Geçen gün mort isminde, gördüğünü saniyesinde Türkçeye çeviren bir program buldum. Güvenilir midir? Kullanan var mı? İndirmeyi düşünüyorum. Gördüğüm video bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben kullandım ama videodaki gibi niyeyse çok iyi çeviremedi daha güncelleme lazım programa.