MORT Translate güvenilir mi?

YUSUFziya01

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa.
Şu an bir oyun oynuyorum ve aktif yaması yok. MORT gerçekten kullanışlı mı, güvenilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an bir oyun oynuyorum ve aktif yaması yok. MORT gerçekten kullanışlı mı, güvenilir mi?
Açık kaynak kodlu bir uygulama, güvenilirdir hocam. Ama ayar yapmanız lazım.
Forumda rehberi mevcut.
Size tavsiyem uygulamaya dair çok beklentiye girmeyin, zamanında Zelda oyunu için kullanmıştım da çok kullanışlı gelmemişti bana.

Yamasız oynayın mort hiç duymadım.
oyun metini biraz hızlı geçiyor ve ingilizcem yetmiyor bu hıza.

Açık kaynak kodlu bir uygulama, güvenilirdir hocam. Ama ayar yapmanız lazım.
Forumda rehberi mevcut.
Size tavsiyem uygulamaya dair çok beklentiye girmeyin, zamanında Zelda oyunu için kullanmıştım da çok kullanışlı gelmemişti bana.
Kurdum simdi deneyeceğim, bu tarz uygulamalardan pek beklentim yok sadece anlaşılır olsun yeter.

Kolay gelsin hocam, merak ettim hocam hangi oyun için kullanacaksınız?
Rain to the rainbow, geçen gün ilk defa kaydırırken gördüm bi ilgimi çekti ama oyunda görev sekmesi yok ne yapacağını konusma anında anlamanız gerekiyor.

Rain to the rainbow, geçen gün ilk defa kaydırırken gördüm bi ilgimi çekti ama oyunda görev sekmesi yok ne yapacağını konusma anında anlamanız gerekiyor.
Forumdaki Türkçe yamayı denediniz mi hocam?

Yeni güncelleme geldi hocam kurunca Unity hatası veriyor, konunun altına belirtmiş olmam gerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı