L loman3435 Ziyaretçi 19 Temmuz 2013 #1 Mortal kombat yeni PC'ye çıkan oyununu indirdim. Oyun yükledikten sonra exe tıklıyınca hata veriyor yardım eder misiniz ? Bu hatayı verdi. - - - Güncellendi - - - Sorun çözüldü burdaki videodan yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Mortal kombat yeni PC'ye çıkan oyununu indirdim. Oyun yükledikten sonra exe tıklıyınca hata veriyor yardım eder misiniz ? Bu hatayı verdi. - - - Güncellendi - - - Sorun çözüldü burdaki videodan yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 20 Temmuz 2013 #2 Oyunu orijinal almak da bi çözümdür: Mortal Kombat Komplete Edition on Steam