Mortal Kombat 1 açılmıyor

Sroxss

Femtopat
Daha fazla  
Oyunu Epic Games üzerinden yükledim. Dosyaları doğruladım, sürücüyü güncelledim, Windows+R "MSConfig" üzerinden işlemci sayısını sekiz yaptım fakat halen sorun düzelmedi, yardım edebilir misiniz?

Son düzenleme:
Sistemin nedir? Belki yetmediği içindir bende zamanında çok düşük bir ekran kartı vardı Far Cry 5 girmeye çalışıyordum yükleme ekranında beni atıyordu.

GeForce GTX 1650 ekran kartı var 8 GB RAM i5 10. nesil işlemci. Excalibur 9770 model laptop. Umarım bu bilgiler yeterlidir. Bir de oyun açılıyordu birkaç kez açtım fakat sürücüleri güncellememi söylüyordu yine de açılıyordu bende sürücüleri güncelledim ve bu sefer hiç açılmadı oyun. Ama eğer çok beklersem takılma ekranında açılıyor oyun biraz garip.

GeForce GTX 1650 ekran kartı var 8 GB RAM i5 10. nesil işlemci. Excalibur 9770 model laptop. Umarım bu bilgiler yeterlidir. Bir de oyun açılıyordu birkaç kez açtım fakat sürücüleri güncellememi söylüyordu yine de açılıyordu bende sürücüleri güncelledim ve bu sefer hiç açılmadı oyun. Ama eğer çok beklersem takılma ekranında açılıyor oyun biraz garip.
DDU ile ekran kartı driverı sil DDU programı kalıntı bırakmadan siliyor çünkü sonra driverı tekrar yükle birde öyle dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı