SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.010 Çözümler 4 14 Ekim 2023 #1 1300 TL bütçem var şu an alacak oyun arıyorum. MK1 çıktığından bu yana almak istiyordum. Kararsız kaldım sizce alınır mı?
1300 TL bütçem var şu an alacak oyun arıyorum. MK1 çıktığından bu yana almak istiyordum. Kararsız kaldım sizce alınır mı?
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 14 Ekim 2023 #2 Gerçekten 100'lerce saatini gömmeyeceksen bir oyuna bu kadar para vermek mantıksız geliyor bana.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #3 SensOuma dedi: 1300 TL bütçem var şu an alacak oyun arıyorum. MK1 çıktığından bu yana almak istiyordum. Kararsız kaldım sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Elden Ring tavsiye ederim. Henüz oynamadım ama oyun övgüleri boğuluyor.
SensOuma dedi: 1300 TL bütçem var şu an alacak oyun arıyorum. MK1 çıktığından bu yana almak istiyordum. Kararsız kaldım sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Elden Ring tavsiye ederim. Henüz oynamadım ama oyun övgüleri boğuluyor.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.010 Çözümler 4 14 Ekim 2023 #4 bilmemem dedi: Elden Ring tavsiye ederim. Henüz oynamadım ama oyun övgüleri boğuluyor. Genişletmek için tıkla... Bitirdim. aabcc dedi: Gerçekten yüzlerce saatini gömmeyeceksen bir oyuna bu kadar para vermek mantıksız geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Online oynayacağım için saatlerimi yüzlerce saat gömeceğim.
bilmemem dedi: Elden Ring tavsiye ederim. Henüz oynamadım ama oyun övgüleri boğuluyor. Genişletmek için tıkla... Bitirdim. aabcc dedi: Gerçekten yüzlerce saatini gömmeyeceksen bir oyuna bu kadar para vermek mantıksız geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Online oynayacağım için saatlerimi yüzlerce saat gömeceğim.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 14 Ekim 2023 #5 SensOuma dedi: Bitirdim. Online oynayacağım için saatlerimi yüzlerce saat gömeceğim. Genişletmek için tıkla... Online kısmı için bir şey diyemem ama hikayesi rezaletti.
SensOuma dedi: Bitirdim. Online oynayacağım için saatlerimi yüzlerce saat gömeceğim. Genişletmek için tıkla... Online kısmı için bir şey diyemem ama hikayesi rezaletti.
SensOuma Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.010 Çözümler 4 14 Ekim 2023 #6 Livo dedi: Online kısmı için bir şey diyemem ama hikayesi rezaletti. Genişletmek için tıkla... Hikayesi için asla Mortal Kombat almam. Online için alıyorum. Hikayesi de öyle çıtır çerezlik gitsin diye oynarım.
Livo dedi: Online kısmı için bir şey diyemem ama hikayesi rezaletti. Genişletmek için tıkla... Hikayesi için asla Mortal Kombat almam. Online için alıyorum. Hikayesi de öyle çıtır çerezlik gitsin diye oynarım.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.521 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #7 Alınır. Daha önce Mortal Kombat oyunu oynadıysanız bu oyuna fazla yabancı kalmazsınız.
Jasoelys Decapat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 742 Makaleler 14 Çözümler 2 16 Ekim 2023 #8 Sırf hikaye kısmı için alacaksanız kısa süren bir hikayesi var sizi tatmin edeceğini sanmıyorum.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.053 Çözümler 4 16 Ekim 2023 #9 Online oynayacaksanız değer ama hikaye modu 5 saat olduğundan sadece hikayeye değmez.