Mortal Kombat 1 alınır mı?

Bana sorarsanız grafik olarak çok güzel olsada benim ilk çıktığından beri hoşuma gitmedi eski mc ruhu yok.

Kusura bakma hocam vize sınavlarına çalışıyorum etiketini görmemişim özür dilerim. Oyun hiçbir zaman tam anlamıyla dengeli olmadı genel olarak oynanabilir durumda keyifle oynarsınız. Karakterlerin hepsi çok güzel çeşitli oynanış dinamik ve komboya sahip. Her kameo farklı oynayış stili sunuyor fakat online kitle oynadığı karaktere hangi kameo en iyi gidiyorsa onu kullanıyor. Hikayesi fena değil, skinler gayet güzel.
Oyunu alırken tüm DLC'li paketi al Homelander, T1000, Ghostface fln var.
Youtube'da Barrunn ve Bbarahir var etkinlik turnuva düzenledikleri zaman katılabilirsin hatta oyunu oynayacak Türk arkadaşlar bulabilirsin.

Kusura bakma hocam vize sınavlarına çalışıyorum etiketini görmemişim özür dilerim. Oyun hiçbir zaman tam anlamıyla dengeli olmadı genel olarak oynanabilir durumda keyifle oynarsınız. Karakterlerin hepsi çok güzel çeşitli oynanış dinamik ve komboya sahip. Her kameo farklı oynayış stili sunuyor fakat Online kitle oynadığı karaktere hangi kameo en iyi gidiyorsa onu kullanıyor. Hikayesi fena değil, skinler gayet güzel.
Oyunu alırken tüm DLC'li paketi al homelander, T1000, ghostface falan var.
YouTube'da barrunn ve bbarahir var etkinlik turnuva düzenledikleri zaman katılabilirsin hatta oyunu oynayacak Türk arkadaşlar bulabilirsin.

Estağfurullah, sınav dönemi streslidir başarılar dilerim. "Mortal Kombat 1 Khaos Reigns Kollection" paketini bir sonraki indirimde Steam'dan almak istiyorum. İçeriğinde Shang Tsung hariç her şey varmış galiba.

@Erenbeys61 hocam kusura bakma iki şey daha sormak istiyorum.
1-) öncelikle bir Online maç için en önemli şey olan ping değeri ile ilgili soracağım. Bir oyun falan indirirken ortalama 50 m/bit hız alıyorum. Buna göre sence ne kadar ping alırım? Ve sen kaç alıyorsun?
2-) serinin eski oyunlarından bildiğimiz krypt modu kalkmış, sıra sıra dövüştüğümüz izometrik bakış bir macera tarzı mod gelmiş. Bu modun mantığı ne? Ne tür ödüller veriyor?

Son düzenleme:
Estağfurullah, sınav dönemi streslidir başarılar dilerim. "Mortal Kombat 1 Khaos Reigns Kollection" paketini bir sonraki indirimde Steam'dan almak istiyorum. İçeriğinde Shang Tsung hariç her şey varmış galiba.

@Erenbeys61 hocam kusura bakma iki şey daha sormak istiyorum.
1-) öncelikle bir Online maç için en önemli şey olan ping değeri ile ilgili soracağım. Bir oyun falan indirirken ortalama 50 m/bit hız alıyorum. Buna göre sence ne kadar ping alırım? Ve sen kaç alıyorsun?
2-) serinin eski oyunlarından bildiğimiz krypt modu kalkmış, sıra sıra dövüştüğümüz izometrik bakış bir macera tarzı mod gelmiş. Bu modun mantığı ne? Ne tür ödüller veriyor?
Teşekkür ederim. Shang Tsung ön sipariş ödülü olduğu için ayrı olarak satıyorlar indirimde 4 dolara düştüğünü gördüm.

1) Online maçlarda iki tarafın pingi iyi olması lazım. Senin iyi karşı tarafın kötü olunca sen de etkileniyorsun. Kablolu internet kullanıyorsan stabil, Wifi bir tık pingi dalgalandırıyor. Benim 80-100 civarı pingim oluyordu internetim 40m/bit.

2) Hocam her sezon haritası ve ödülleri yenilenen bir mod. Sıra sıra ilerleyip en son mini bossları yenip yeni haritaya geçiyorsun. Test your might gibi küçük minigameler, bazı düşmanlar normalde yapamadığımız hareketleri yapabiliyor. Ödül olarak skin, gear, background, invasion modunda kullanılabilen ekipmanlar veriyor. Krypt kadar zevkli değil çok tekrara düşüyor açıkçası 1 sezon bitirip birdaha oynamadım.

Yeni güncellemede gizli karakter Floyd eklemişler onu yenersen videodaki haritayı kazanıyorsun. İnvasion modunda karşına geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim. Shang Tsung ön sipariş ödülü olduğu için ayrı olarak satıyorlar indirimde 4 dolara düştüğünü gördüm.

1) Online maçlarda iki tarafın pingi iyi olması lazım. Senin iyi karşı tarafın kötü olunca sen de etkileniyorsun. Kablolu internet kullanıyorsan stabil, Wifi bir tık pingi dalgalandırıyor. Benim 80-100 civarı pingim oluyordu internetim 40m/bit.

2) Hocam her sezon haritası ve ödülleri yenilenen bir mod. Sıra sıra ilerleyip en son mini bossları yenip yeni haritaya geçiyorsun. Test your might gibi küçük minigameler, bazı düşmanlar normalde yapamadığımız hareketleri yapabiliyor. Ödül olarak skin, gear, background, invasion modunda kullanılabilen ekipmanlar veriyor. Krypt kadar zevkli değil çok tekrara düşüyor açıkçası 1 sezon bitirip birdaha oynamadım.

Yeni güncellemede gizli karakter Floyd eklemişler onu yenersen videodaki haritayı kazanıyorsun. İnvasion modunda karşına geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

invasion moduna başlamadan karakterini seçiyorsun ya, o seçtiğin karaktere göre mi ödüller veriliyor? Sen galiba kablosuz oynuyorsun. Gecikme olmadan 80-100 ping oynatıyor mu?

invasion moduna başlamadan karakterini seçiyorsun ya, o seçtiğin karaktere göre mi ödüller veriliyor? Sen galiba kablosuz oynuyorsun. Gecikme olmadan 80-100 ping oynatıyor mu?
İstediğin karakterle oyna invasion modunda verilen ödüller aynı. Oyunda her karakterin leveli var mesela 14 levelde karakterinin ikinci fatalitysini açıyorsun. Online oynarsan da level artıyor. Ben oyunu kablolu oynuyorum gecikme olmuyor ama dediğim gibi rakibin interneti sıkıntılıysa sende etkileniyorsun bu durumdan.

İstediğin karakterle oyna invasion modunda verilen ödüller aynı. Oyunda her karakterin leveli var mesela 14 levelde karakterinin ikinci Fatality'sini açıyorsun. Online oynarsan da level artıyor. Ben oyunu kablolu oynuyorum gecikme olmuyor ama dediğim gibi rakibin interneti sıkıntılıysa sende etkileniyorsun bu durumdan.

Hocam hortlatıyorum kusura bakma tekrardan merhaba. Umarım sınavların iyi geçmiştir. Ben 1 önceden ucuza MK11 Ultimate Edition almıştım Microsoft Store üzerinden. MK1 güzel ama bana pahalı geliyor KP3 söylentileri de çıktı eğer çıkış yaparsa o da ayrıyeten pahalı satılır zaten. Şunu sormak istiyorum, MK11 hakkında ne düşünüyorsun? Ben Microsoft Store üzerinden aldığım için sadece Xbox ve Microsoft Store üzerinden oyunu alanlar ile eşleşebiliyormuşum. Maalesef MK1'deki gibi büyük çaplı bir CrossPlay yok. Online kısmı nasıl? Hâlâ oynanıyor mu? MK11'in benim için tek kötü tarafı maalesef her karakter için çeşitli skiller olsa da ya 2 ya da 3 tane seçebilmemiz. Onun dışında grafikleri olsun Krypt gibi oyun içi aktiviteler olsun hoşuma gidiyor. Özetle Oyunu önerir misin?

Hocam hortlatıyorum kusura bakma tekrardan merhaba. Umarım sınavların iyi geçmiştir. Ben 1 önceden ucuza MK11 Ultimate Edition almıştım Microsoft Store üzerinden. MK1 güzel ama bana pahalı geliyor KP3 söylentileri de çıktı eğer çıkış yaparsa o da ayrıyeten pahalı satılır zaten. Şunu sormak istiyorum, MK11 hakkında ne düşünüyorsun? Ben Microsoft Store üzerinden aldığım için sadece Xbox ve Microsoft Store üzerinden oyunu alanlar ile eşleşebiliyormuşum. Maalesef MK1'deki gibi büyük çaplı bir CrossPlay yok. Online kısmı nasıl? Hâlâ oynanıyor mu? MK11'in benim için tek kötü tarafı maalesef her karakter için çeşitli skiller olsa da ya 2 ya da 3 tane seçebilmemiz. Onun dışında grafikleri olsun Krypt gibi oyun içi aktiviteler olsun hoşuma gidiyor. Özetle Oyunu önerir misin?
Merhaba. MK1'i fiyat yüzünden almak istemiyorsan indirim kovalayabilirsin hocam. MK11 offline olarak MK1 den daha iyi. Çünkü içindeki oyun modları, Krypt, customization seçenekleri daha iyi. Evet Crossplay yok ama hala oynanıyor. Sadece oyunun sorunu biraz gameplayde. Bazı karakterler çok vuruyor bazılarının dengesi bozuk veya robocop gibi hep uzaktan ateş edenler var. Genel olarak bakarsak oyun güzel online biraz kanser. MK11 satın almışsınız zaten güle güle oynayın bir şans verin oyuna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı