Steam'de bütün paketlerle birlikte 20 dolara düşmüş fiyatı. Sizce alınır mı? Çok hakim değilim açıkçası oyunun oynanışına. MK11'in sadece hikayesini oynayıp saldım. Bunu da öyle yaparım ya da girip ara sıra Online atarım o kadar. Fiyatını hak ediyor mu? Başka şeylere yönelmek daha mı mantıklı olur sizce?
Bende senin gibi düşünmüştüm bende Mortal Kombat 11 full paket+ Mortal Kombat XL sürümü olduğu için pakette 14 dolara almıştım. 1 saat oynadım ve gerçekten çok baydı tavsiye etmem alınmaz. 11 ve X daha iyi. Ayrıca Online kısmı çok sıkıntılı ilk defa Online oynayacak bir kişi bu oyundan başlarsa çok zorlanır.
Bende senin gibi düşünmüştüm bende Mortal Kombat 11 full paket+ Mortal Kombat XL sürümü olduğu için pakette 14 dolara almıştım. 1 saat oynadım ve gerçekten çok baydı tavsiye etmem alınmaz. 11 ve X daha iyi. Ayrıca Online kısmı çok sıkıntılı ilk defa Online oynayacak bir kişi bu oyundan başlarsa çok zorlanır.
Mortal Kombat XL Steam CD KEY ile yeni nesil dövüşü deneyimleyin. Sinematik sunum ve çoklu karakter varyasyonlarıyla dolu bir aksiyon. Sistem Gereksinimleri: Windows 64-bit, Intel Core i5/AMD Phenom, 3 MB RAM, 75 GB depolama, DirectX 11.