Logitech F310 kullanıyorum ama analog stick çok geniş. Dash atmak zıplamak vesaire zor oluyor komboya giremiyorum. Daha hızlı yapabileceğim bir gamepad arıyorum şimdiden teşekkürler.
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Doğrudur ama öyle alışmışım. Şimdi DPAD'e geçsem zorlanır mıyım? Hiç kullanmadım.Dovus oyunlari DPAD ile daha iyi olmaz mı zaten?
Çapraz kombolar, haraketler dışında pek zor olmuyor. Analog Stick'lere nazaran çok daha kolay kombo yapması ama şahsen en rahatı klavye.Doğrudur ama öyle alışmışım. Şimdi DPAD'e geçsem zorlanır mıyım?
Bundan daha f/p bir öneriniz yok ise bunu alacağım.![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.