Mortal Kombat 1 kırıldı mı?

534747

Hectopat
Makaleler
2
Emülatörden bahsetmiyorum. PC hali kırıldı mı?

Emülatörden bahsetmiyorum. PC hali kırıldı mı?

Belirli gruplar şifreli RAR dosyaları paylaşıp milleti oltaya çekti ama bildiğim kadarıyla halen kırılma olmadı. Sonuçta oyun halen stabil değil.

Belirli gruplar şifreli RAR dosyaları paylaşıp milleti oltaya çekti ama bildiğim kadarıyla halen kırılma olmadı. Sonuçta oyun halen stabil değil.
Şu Empress denenler Denuvo'yu aşarlar ama işlerine gelmiyor galiba.

Aile paylaşımında arkadaşla çakışmaktan bıktım. Umarım yakında kırılır ya da 600 TL'ye falan düşer de alırız.

Bunu bir öğrenemediniz. Oyunu bir kere çevrim dışı açıcaksınız, sonra çıkıp çevrimdışı modda oynayacaksınız.

Bunu bir öğrenemediniz. Oyunu bir kere çevrim dışı açıcaksınız, sonra çıkıp çevrimdışı modda oynayacaksınız.
Tamam kardeşim sen online oyunu çevrimdışı oynamaya devam et. Ben offline oynamak istesem öyle yaparım zaten, amacım online. Kırılırsa öyle local offline oynarım o kadar.

Tamam kardeşim sen Online oyunu çevrimdışı oynamaya devam et. Ben offline oynamak istesem öyle yaparım zaten, amacım Online. Kırılırsa öyle local offline oynarım o kadar.

Ne alakası var ben hikaye oyunlarını offline oynuyorum. Zaten Online oyun için aile hesapları almayın diyorlar bu arada 100 TL'ye; Spider-Man, Elden Ring, Resident Evil 7-8 ve Call of Duty oynamaya devam edeceğim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…