Mortal Kombat 1 Launch Trailer yayınlandı

Erenbeys61

Hectopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkçe izlemek isteyenler için;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Noob_saibot kusura bakmayın hocam beğenmedim atmışsınız ama fikriniz önemli değil benim için iyi sosyaller.

11'i 25 TL'ye aldım niye aynı oyununa 1000 TL verim.
Mantığa bak. Zaten 11'i indirimde almışsın bu oyunda da indirim bekle o zaman. Ayrıca oyun 11 ile aynı değil. Birde 2019 yılında değiliz bu fiyatlar maalesef normal.

Bütün oyunlar birbirleriyle aynı zaten Mortal Kombat hikayesini sevecek kadar garip bir oyuncu değilseniz Mortal Kombat X alın indirimde 30 TL'ye. Grafik olarakda hem daha güzel bir atmosferi var bence.
Tüm Mortal Kombat oyunları genel olarak benzer olsalar da tam olarak aynı değiller. Grafik olarak MKX daha karanlık evet ama oyun çok hızlı. Klavye ile oynayacak adam varsa şimdiden geçmiş olsun derim oyun klavyeden düzgün oynanmıyor.

Bütün oyunlar birbirleriyle aynı zaten Mortal Kombat hikayesini sevecek kadar garip bir oyuncu değilseniz
Ne var ki hikayede?

Sizce Mortal Kombat 1 indirimde 25 TL olur mu?

Sizce Mortal Kombat 1 indirimde 25 TL olur mu?
Mortal Kombat 11 bile o kadar indirime girmiyor.

Bir 4 yıl sonra Mortal Kombat 1 %90 indirime girerse 150TL fln olur zaten. Tabii 4 yıla kadar sürekli zam gelir orasıda var.

Bütün oyunlar birbiriyle aynı diyenler sanırım hayatında hiç Mortal Kombat oynamadı. 9, X ve 11 hepsini oynadım hiçbiri aynı değil. Bilmeden konuşuyorsunuz, oyun hakkında fikri olmayan yorum da yapmasın.

Bütün oyunlar birbirleriyle aynı zaten Mortal Kombat hikayesini sevecek kadar garip bir oyuncu değilseniz Mortal Kombat X alın indirimde 30 TL'ye. Grafik olarakda hem daha güzel bir atmosferi var bence.
Dövüş oyunlarını sırf hikayesi için oynayan "garip" oyuncu kitlesindenim , bence %60 ve üzeri bir indirimde almaya değer.

Ne var ki hikayede?
Dövüş oyunlarını sırf hikayesi için oynayan "garip" oyuncu kitlesindenim , bence %60 ve üzeri bir indirimde almaya değer.
Bütün oyunlar birbiriyle aynı diyenler sanırım hayatında hiç Mortal Kombat oynamadı. 9, X ve 11 hepsini oynadım hiçbiri aynı değil. Bilmeden konuşuyorsunuz, oyun hakkında fikri olmayan yorum da yapmasın.
Bu oyunun hikayesi gerçekten ama gerçekten berbat ve çok sıkıcı. Mortal Kombat oyunları 2 gireyim Pes atayim kafasında oyunlardır oyuncular için ekstra olarak 9, X ve 11'i oynadım hepsi birbirinin aynısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…