Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.894 Çözümler 4 18 Aralık 2023 #1 Standartta yeni gelecek karakterler ve Online yok diye biliyorum. En mantıklı premium almak ama Epic'te indirim olmuyor. Steam'de 21 Aralıktan sonra ne kadara düşer?
Standartta yeni gelecek karakterler ve Online yok diye biliyorum. En mantıklı premium almak ama Epic'te indirim olmuyor. Steam'de 21 Aralıktan sonra ne kadara düşer?
Liberteen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 2.053 Çözümler 9 Yer China 18 Aralık 2023 #2 Standartta yeni gelecek karakterler yok, online var. Ben premium almıştım ama oyuna daha elimi sürmedim. Açıkçası MK11'i özletti bana.
Standartta yeni gelecek karakterler yok, online var. Ben premium almıştım ama oyuna daha elimi sürmedim. Açıkçası MK11'i özletti bana.
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.702 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Aralık 2023 #3 Liberteen dedi: Standartta yeni gelecek karakterler yok, online var. Ben premium almıştım ama oyuna daha elimi sürmedim. Açıkçası MK11'i özletti bana. Genişletmek için tıkla... Crossplay gelsin ona göre tam başlayacağım bende. Oyun tamamlanmamış.
Liberteen dedi: Standartta yeni gelecek karakterler yok, online var. Ben premium almıştım ama oyuna daha elimi sürmedim. Açıkçası MK11'i özletti bana. Genişletmek için tıkla... Crossplay gelsin ona göre tam başlayacağım bende. Oyun tamamlanmamış.