Hayırlı olsun hocam. Oyunu gizlemenize fln gerek yok. Zaten iade edecek olsalardı satın alma taktiğini fixlerlerdi. İade edeceklerini de sanmıyorum açıkçası.
Bu linke gidince Steamin kendi yerine gidiyorsun. Sepete ekleyip satın alımını yaparsan oyun kütüphanende bulunacaktır.
@Ahmsef hayırlı olsun hocam. Oyunu seven veya ilgi duyan oyuncu sayısı artınca insanın daha çok alası geliyor. Oyuna merak saldıysan ve gerçekten oynarım diyorsan oyun üzmez. Fakat hikaye oynarım bırakırım diyorsa iade etmen daha mantıklı.
Hangi sürümü alsam arada kaldım. Normal sürümü alsam oyun çıkış yaptığında yükseltme paketi bence 600 liranın altında olur. Totalde daha ucuza gelir diye tahmin ediyorum. Düşünceleriniz nedir?
Hangi sürümü alsam arada kaldım. Normal sürümü alsam oyun çıkış yaptığında yükseltme paketi bence 600 liranın altında olur. Totalde daha ucuza gelir diye tahmin ediyorum. Düşünceleriniz nedir?
595 TL fiyat görünce direkt alış yapıp oyunu satın aldım . Bu fiyata asla bulamayız bir daha. Bir kaç sene sonra %75 indirim görse dahi zaten aşağı yukarı bu paralara alabiliriz yine.