Mortal Kombat 1 Steam'de satın alınabilir!

oyunda XYAB olmasının nedeni nedir acaba xbox a entegre oldugu için mi ?

Hayır, Windows işletim sisteminin ve Xbox firmasının sahibi Microsoft olduğu için çok çok yüksek ihtimal çoğu oyun ona göre dizayn ediliyor.

Öyle muhtemelen. Çoğu oyunlarda XYAB tuşları geçiyor. Sadece Sony oyunlarında XO∆[] oluyor. MK1 de (PC için) playstation tuşları olur mu pek sanmıyorum

Hocam Premium/ultımate paket almadan duz paket alsak homelander vb ek karakterlerı sonradan elde etme sansımız var mı ? sizce ücretleri nasıl olur öyleyse

Öyle muhtemelen. Çoğu oyunlarda XYAB tuşları geçiyor. Sadece Sony oyunlarında XO∆[] oluyor. MK1 de (PC için) playstation tuşları olur mu pek sanmıyorum
Mortal Kombat 11'de bile Dualsense desteği var. MK1'de de olur. Sizin bahsettiğiniz o oyunların sadece Xbox kolu destekleme olayı 2013'de kaldı.
Hocam Premium/ultımate paket almadan duz paket alsak homelander vb ek karakterlerı sonradan elde etme sansımız var mı ? sizce ücretleri nasıl olur öyleyse
Sonradan o karakterleri ayrı olarak satın alabilirsin. 100-500 TL arası fiyatları olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…