Oyun Mortal Kombat 11 133.80 TL

Hocam Türkçe meali çıktığı zaman yanıt verebilirim.
Pardon hocam Xbox gamepassde iken İnjustice 2 oynarken tüm karakterler açıktı ancak pc gamepass deki injustice 2 de karekterlerin yarısı kilitli bunları ücretsiz bir şekilde aktif etme imkanım varmıdır

Pardon hocam Xbox gamepassde iken İnjustice 2 oynarken tüm karakterler açıktı ancak pc gamepass deki injustice 2 de karekterlerin yarısı kilitli bunları ücretsiz bir şekilde aktif etme imkanım varmıdır
Yok hocam. Muhtemelen MK11'de olduğu gibi hikâyeyi bitirince 1-2 karakter açılıyordur o kadar. Diğer kilitli karakterleri satın almak zorundasın. Game Pass'de bulunan bir oyuna da DLC almayın. Game Pass'den çıkarsa oyun o karakterleri açmak için verdiğin para kalır öyle.

Aslında aynı şeyler 799'a da alınabiliyormuş:
Zaten oyuna sahip misin o zaman yine 1000TL'ye kapatılıyormuş. Kombat Pack alan adam niye ayrı ayrı tekrar alsın karakterleri?

Bilgisayarı RDR2 indirmek için açtım bi' anda MK11 satın aldım.
Telefon doğrulaması falan dedi şimdi siteden birisi onalaycakmış galiba bilgilerimi, bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…