Oyun Mortal Kombat 11 133.80 TL

Ben Papara'yla aldım telefon doğrulaması falan istedi verdim fakat hala onaylama aşamasında. İnşallah yakın zamanda onaylanır.

Bende telefon doğrulaması falan istemedi ilginç. Çok eskiden ücretsiz oyun için bu siteye kayıt olmuştum. Sanırım o zaman kart bilgilerimi girmiştim. Şimdi bu yüzden direk kabul etmiş olabilir.

Papara'yla aldım ru/cıs falan diyor ama neyse 10TL'lik oyunu alamadığım için üzülmüştüm. Şiimdi mutluyum.

Bende telefon doğrulaması falan istemedi ilginç. Çok eskiden ücretsiz oyun için bu siteye kayıt olmuştum. Sanırım o zaman kart bilgilerimi girmiştim. Şimdi bu yüzden direk kabul etmiş olabilir.

Olabilir hocam ben indirim var diye ilk defa Humble Bundle'dan oyun aldım. Sanırım ilk sipariş olduğu için bekletiyor.

Hocam kartınız internet harcamalarına açık mı kontrol eder misiniz?

Dövüş oyunlarını pek sevmem zaten beceremem de ama sırf zam aldı ve 16 TL diye alıp kütüphaneme ekledim.

Oyun 1000 TL falan değil DLC 5000 TL zaten değil yanlış bilgilendirme var indirim için teşekkür ederim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…