Oyun Mortal Kombat 11 133.80 TL

Peki normal paket hariç dlclisi var mı indirimli?

Oraya göz atan arkadaşlar gördü mü başka zam yiyen oyun indirimde mi?

Tam olarak nerede sıkıntı oluyor.

Yok galiba.
Satın aldıktan sonra siparişi ya iptal ediyor ya da sipariş telefon doğrulamasına düşüyor. Yapıldığında ise bekletiyor. Dün gece siparişini verdim daha hiçbir şey yapılmamış. Yapılacağını da zannetmiyorum çünkü Humble'dan yine önceden bir şey almıştım işleme halen alınmadı.

Bende aldım oyunu fakat hala kod gönderilmedi onaylama bekliyor gönderilme ihtimali yok mu?

Bende aldım oyunu fakat hala kod gönderilmedi onaylama bekliyor gönderilme ihtimali yok mu?

Benim e-mail adresime e-posta attıktan sonra çıkan linke tıkladım başka bir siteye attı oradan da reedem CoD'u alıp etkinleştirdim, sizde nasıl oldu?

Hocam bu konuyu gördüm Papara'dan aldım tak diye geldi hemen. CS rekabetçi oynuyordum 1dk 'mı aldı.

Bilmiyorum hocam tereddütte kaldım bir de stoklar kalmazsa büyük sıkıntı o kadar aldım oyunu hala gönderilmedi. İşin garip yanı bekleme ekranı dışında hiçbir yerde oyunu aldığıma dair bir şey yok.

Benim e-mail adresime e-posta attıktan sonra çıkan linke tıkladım başka bir siteye attı oradan da reedem CoD'u alıp etkinleştirdim, sizde nasıl oldu?

İlk başta oyunu kart bilgilerimi girip aldım sonra benden telefon doğrulaması istedi yaptım sonraki sitede güvenlik açısından site yetkililerinin siparişi doğrulaması gerekiyormuş onu beklememi söyledi.

İlk başta oyunu kart bilgilerimi girip aldım sonra benden telefon doğrulaması istedi yaptım sonraki sitede güvenlik açısından site yetkililerinin siparişi doğrulaması gerekiyormuş onu beklememi söyledi.
Onu bilmiyorum hocam öyle bir sorunla karşılaşmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…