Oyun Mortal Kombat 11 66₺

Sipariş ettikten sonra 12 saatlik onaylama süreci başlıyor, 12 saat sonra kod elinize ulaşıyor. Mailiniz kontrol edebilirsiniz.
dalga mı geçiyosunuz sipariş maili gelmedi hata verdi parayı yuttu diyorum siz 12 saat içinde gelir diyosunuz

dalga mı geçiyosunuz sipariş maili gelmedi hata verdi parayı yuttu diyorum siz 12 saat içinde gelir diyosunuz
Konuşma tarzınıza dikkat ederseniz sevinirim. Yardımcı olmaya çalışıyorum. 9 adet oyun aldım, hepsi 12 saat sonra maili adresime gönderildi. 2 tanesi reddedildi onların parası da kartıma iade edildi.

Konuşma tarzınıza dikkat ederseniz sevinirim. Yardımcı olmaya çalışıyorum. 9 adet oyun aldım, hepsi 12 saat sonra maili adresime gönderildi.
Kusura bakmayın sadece sorun da oluşabiliyor diyorum bu sitede

Kusura bakmayın sadece sorun da oluşabiliyor diyorum bu sitede
Evet, arkadaşım birkaç kere almayı denedi fakat hepsi reddedildi. Benim çoğu onaylandı belki kullanılan karta bağlı olabilir. Onaylananlarda Nays kullanmıştım.

Harika bir dövüş oyunu ve Steam'de önceden indirimli fiyatı 20-30 TL civarında oluyordu. 60 TL'ye çok uygun dövüş oyunu ve ilerleyen zamanlarda, bu fiyatlardan bulabilmek pek mümkün olmayacak. Oynamayı düşünen varsa doğrudan satın alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…