Mortal Kombat 11 alınır mı?

sure1

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ4060 RYZEN5 5600G
İyi sosyaller. Farklı farklı forumlara baktım fakat gene de kararsız kaldım ve hepsi de eski olduğu için güncel bir bilgi lazım tek başıma koldan oynamayı düşünüyorum.
Xbox'da fiyatı 35 lira sizce hikaye modu tatmin eder mi? (%90 indirim var 350'den düşmüş 50 liraya yakın param var başka tercihim olamaz herhalde.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Oyun gayet zevkli bende aldım ve gün içinde direk bitirdim karakterleride sarıyor bence al.

Gayet güzel kaliteli bir oyun tek başınıza da oynarsınız. Eğer bu türe ilginiz var ise alın. Çok düşünmek gerekmez bazı şeyler için takılın.

Yani hikaye modu bir dövüş oyununa göre iyi ama çok fazla abartılı şeyler bekleme öylesine çerezlik bir oyun çünkü hikayeyi 1 günde bile bitirebiliyorsun.

Şiddetten rahatsız olmuyorsan al.

35 liraya alınır tabii ki de sanırım DLC si olan Aftermath dahil değil. Oyunun grafikleri ve mekanikleri çok iyi yani 2023 yılı çıkmış dese kimse garipsemez. Üstelik hikaye modu ve karakterlerin içeriği MK1 den daha başarılı bana göre.

35 liraya daha iyi dovus oyunu bulamazsın ki oyunda cok kaliteli kesinlikle alınır.

Hocam hikayesi herkese farklı gelebilir bir de arkadaşınız kardeşiniz yoksa tek fazla sarmayabilir ama bayağı iyi indirim alın kenarda dursun oynarsiniz.

Hikaye modu zevkli şahsen. GamePass'ten bitirmiştim. Taş çatlasa 10 saat filan sürüyor.
35TL'ye yarım ekmek bile yok doğrusu. 10 Saatlik bir hikaye modu için iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…