D dgnlgz Femtopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #31 Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Burdan "Omo bon poro vordom, oynomosonlar" diye ağlayan tayfaya sesleniyorum. Çatır çatır bedavaya korsan indirip oynayacağım. Benim yediğim kul hakları, emek hırsızlığı kimseyi bağlamaz. Ağlamaya devam. Genişletmek için tıkla...
Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Burdan "Omo bon poro vordom, oynomosonlar" diye ağlayan tayfaya sesleniyorum. Çatır çatır bedavaya korsan indirip oynayacağım. Benim yediğim kul hakları, emek hırsızlığı kimseyi bağlamaz. Ağlamaya devam. Genişletmek için tıkla...
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 17 Ekim 2020 #32 Korsan kullanıp kendisiyle gurur duyanlar var yahu.
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #33 132923 dedi: Korsan kullanıp kendisiyle gurur duyanlar var yahu. Genişletmek için tıkla... Bugüne kadar orijinal aldığınız oyunların sahipleri size madalya mı taktı acaba?
132923 dedi: Korsan kullanıp kendisiyle gurur duyanlar var yahu. Genişletmek için tıkla... Bugüne kadar orijinal aldığınız oyunların sahipleri size madalya mı taktı acaba?
1 132923 Terapat Katılım 12 Eylül 2016 Mesajlar 9.980 Çözümler 129 17 Ekim 2020 #34 Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Bugüne kadar orijinal aldığınız oyunların sahipleri size madalya mı taktı acaba? Genişletmek için tıkla... Madalya takılmasına gerek yok. İnsanların emeğinin karşılığını verdiğinize gönlünüzde oluşan rahatlamanın hissi de madalya almakla eşdeğerdir.
Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Bugüne kadar orijinal aldığınız oyunların sahipleri size madalya mı taktı acaba? Genişletmek için tıkla... Madalya takılmasına gerek yok. İnsanların emeğinin karşılığını verdiğinize gönlünüzde oluşan rahatlamanın hissi de madalya almakla eşdeğerdir.
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #35 132923 dedi: Madalya takılmasına gerek yok. İnsanların emeğinin karşılığını verdiğinize gönlünüzde oluşan rahatlamanın hissi de madalya almakla eşdeğerdir. Genişletmek için tıkla... Siz parayla almaya devam edin o zaman. Sonuçta ikimizde oynuyoruz fakat siz parayla biz ücretsiz.
132923 dedi: Madalya takılmasına gerek yok. İnsanların emeğinin karşılığını verdiğinize gönlünüzde oluşan rahatlamanın hissi de madalya almakla eşdeğerdir. Genişletmek için tıkla... Siz parayla almaya devam edin o zaman. Sonuçta ikimizde oynuyoruz fakat siz parayla biz ücretsiz.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 17 Ekim 2020 #36 Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Siz parayla almaya devam edin o zaman. Sonuçta ikimizde oynuyoruz fakat siz parayla biz ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Siz parayla almaya devam edin o zaman. Sonuçta ikimizde oynuyoruz fakat siz parayla biz ücretsiz. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #37 Necron Lord dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çokta bet gülüyorsunuz.
Necron Lord dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çokta bet gülüyorsunuz.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 17 Ekim 2020 #38 @132923 hocam boş verin bunları korsan kullanarak kendini bad boy zannetiyor kesin otobüste teyzelere de yer vermiyordur sonra ben bad boyum diyordur.
@132923 hocam boş verin bunları korsan kullanarak kendini bad boy zannetiyor kesin otobüste teyzelere de yer vermiyordur sonra ben bad boyum diyordur.
Yanlışım Varsa Düzeltin Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 916 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2020 #39 Necron Lord dedi: @132923 hocam boş verin bunları korsan kullanarak kendini bad boy zannetiyor kesin otobüste teyzelere de yer vermiyordur sonra ben bad boyum diyordur. Genişletmek için tıkla... Şahsi arabam var. Otobüse hiç binmiyorum.
Necron Lord dedi: @132923 hocam boş verin bunları korsan kullanarak kendini bad boy zannetiyor kesin otobüste teyzelere de yer vermiyordur sonra ben bad boyum diyordur. Genişletmek için tıkla... Şahsi arabam var. Otobüse hiç binmiyorum.
Necron Lord Decipat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 938 Çözümler 1 Yer VİCTORY BAY 17 Ekim 2020 #40 Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Şahsi arabam var. Otobüse hiç binmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı var telefondan yazıyor arabası var oyun alacak param yok diyor .
Yanlışım Varsa Düzeltin dedi: Şahsi arabam var. Otobüse hiç binmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı var telefondan yazıyor arabası var oyun alacak param yok diyor .