barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #1 Microsoft Store'dan MK11 aldım fakat gamepad algılamıyor. Diğer oyunlarda çalışıyor. Nasıl düzeltilir?
Microsoft Store'dan MK11 aldım fakat gamepad algılamıyor. Diğer oyunlarda çalışıyor. Nasıl düzeltilir?
hilz Centipat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 381 Çözümler 2 Yer Istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen5 7500F 32GB DDR5 Rtx3060ti Msi a620m-b 512gb nvme ssd Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor 19 Kasım 2024 #2 barella dedi: Microsoft Store'dan MK11 aldım fakat gamepad algılamıyor. Diğer oyunlarda çalışıyor. Nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyunu elinizdeki gamepadi desteklemiyor olabilir Artı 0 Eksi
barella dedi: Microsoft Store'dan MK11 aldım fakat gamepad algılamıyor. Diğer oyunlarda çalışıyor. Nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Oynadığınız oyunu elinizdeki gamepadi desteklemiyor olabilir
KS KS barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2024 #3 hilz dedi: Oynadığınız oyunu elinizdeki gamepadi desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sorun olmuyor. Artı 0 Eksi
hilz dedi: Oynadığınız oyunu elinizdeki gamepadi desteklemiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda sorun olmuyor.