sixtyone Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 62 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-12100F asus RX 6650 XT 16GB ram asus prime h610m-k Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Hata verdirmeyen güncel yama var mı?
Ares.exe Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 Youtube da şöyle bir video buldum umarım işine yarar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Youtube da şöyle bir video buldum umarım işine yarar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
XanthiN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 2.177 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 27 Ağustos 2023 #3 Var ama sanırım ücretli yama: Mortal Kombat 11 PC Türkçe Yama – TR Game Studio Hepimizin hayatında oyunlara karşı duruşunu değiştiren birkaç oyun vardır. Benim için bu oyunlardan biri Ultimate Mortal Kombat 3. Haliyle bir oyuna bağlandığın www.trgamestudio.com
Var ama sanırım ücretli yama: Mortal Kombat 11 PC Türkçe Yama – TR Game Studio Hepimizin hayatında oyunlara karşı duruşunu değiştiren birkaç oyun vardır. Benim için bu oyunlardan biri Ultimate Mortal Kombat 3. Haliyle bir oyuna bağlandığın www.trgamestudio.com