LordTiran Decapat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2020 #1 Öncellikle merhaba, Mortal Kombat serisini laptopuma indirdim fakat klavye ile hiç zevkli değildi. Acaba önerebiliceğiniz F/P Game pad var mı?
Öncellikle merhaba, Mortal Kombat serisini laptopuma indirdim fakat klavye ile hiç zevkli değildi. Acaba önerebiliceğiniz F/P Game pad var mı?
Adult Çitler Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 450 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antrenör 23 Aralık 2020 #2 Snopy Rampage Sg-r218 Ps3-pc X Input Siyah USB 1.8m Joypad Yorumları - Trendyol Snopy Rampage Rampage Sg-r218 Ps3-pc X Input Siyahusb 1.8m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bir arkadaşım kullanıyor, çok sağlam olduğundan bahsetmişti.
Snopy Rampage Sg-r218 Ps3-pc X Input Siyah USB 1.8m Joypad Yorumları - Trendyol Snopy Rampage Rampage Sg-r218 Ps3-pc X Input Siyahusb 1.8m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bir arkadaşım kullanıyor, çok sağlam olduğundan bahsetmişti.
3 363436 Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.305 Çözümler 8 23 Aralık 2020 #3 Adult Çitler dedi: Snopy Rampage Sg-r218 Ps3-pc X Input Siyah USB 1.8m Joypad Yorumları - Trendyol Snopy Rampage Rampage Sg-r218 Ps3-pc X Input Siyahusb 1.8m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bir arkadaşım kullanıyor, çok sağlam olduğundan bahsetmişti. Genişletmek için tıkla... Bizzat kullanıyorum, joystick kısmı biraz gıcırdamaya başladı ve analogları birazcık sert ama bu fiyata alınabilecek en iyi gamepaddir.
Adult Çitler dedi: Snopy Rampage Sg-r218 Ps3-pc X Input Siyah USB 1.8m Joypad Yorumları - Trendyol Snopy Rampage Rampage Sg-r218 Ps3-pc X Input Siyahusb 1.8m yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bir arkadaşım kullanıyor, çok sağlam olduğundan bahsetmişti. Genişletmek için tıkla... Bizzat kullanıyorum, joystick kısmı biraz gıcırdamaya başladı ve analogları birazcık sert ama bu fiyata alınabilecek en iyi gamepaddir.