G gods Hectopat Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 399 Çözümler 1 4 Temmuz 2023 #1 Haftaya kuzenim gelecek. Oyun hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok. Sadece bu olay varsa alacağım. Evde 1 tane gamepad var sadece.
Haftaya kuzenim gelecek. Oyun hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok. Sadece bu olay varsa alacağım. Evde 1 tane gamepad var sadece.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 4 Temmuz 2023 #2 Evet, oynayabiliyorsun. Ana menüde Fight kısmından özel maç oluşturabiliyorsun, orada yerel iki oyuncu oynanıyor.
Evet, oynayabiliyorsun. Ana menüde Fight kısmından özel maç oluşturabiliyorsun, orada yerel iki oyuncu oynanıyor.
6 627056 Centipat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 1.216 Çözümler 3 4 Temmuz 2023 #3 gods dedi: Haftaya kuzenim gelecek. Oyun hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok. Sadece bu olay varsa alacağım. Evde 1 tane gamepad var sadece. Genişletmek için tıkla... İkili oynanabiliyor.
gods dedi: Haftaya kuzenim gelecek. Oyun hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok. Sadece bu olay varsa alacağım. Evde 1 tane gamepad var sadece. Genişletmek için tıkla... İkili oynanabiliyor.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.914 Çözümler 31 4 Temmuz 2023 #4 gods dedi: Haftaya kuzenim gelecek. Oyun hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok. Sadece bu olay varsa alacağım. Evde 1 tane gamepad var sadece. Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin. Ben babamla Mortal Kombat 10'u öyle oynamıştık.
gods dedi: Haftaya kuzenim gelecek. Oyun hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok. Sadece bu olay varsa alacağım. Evde 1 tane gamepad var sadece. Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsin. Ben babamla Mortal Kombat 10'u öyle oynamıştık.
Creater Cursor Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 313 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #5 Evet.
Liberteen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 2.053 Çözümler 9 Yer China 4 Temmuz 2023 #6 Oynanıyor. Ama çok zor. Klavye ile zorlandıktan sonra gamepade geçmiştim. Klavye ile oynayan manyak oyuncular da var, piyano çalar gibi klavye ile kombo çekiyorlar.
Oynanıyor. Ama çok zor. Klavye ile zorlandıktan sonra gamepade geçmiştim. Klavye ile oynayan manyak oyuncular da var, piyano çalar gibi klavye ile kombo çekiyorlar.