fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.068 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 29 Mart 2025 #11 YeezY dedi: Hocam normal Steam'den aldımda başlığı ben koymadım site kendi kendine koymuş. Steam'den aldım. Başlığı site kendi kendine koymuş. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den aldığınızda mı yavaşladı bilgisayar? Korsan değil mi yani oyun?
YeezY dedi: Hocam normal Steam'den aldımda başlığı ben koymadım site kendi kendine koymuş. Steam'den aldım. Başlığı site kendi kendine koymuş. Genişletmek için tıkla... Oyunu Steam'den aldığınızda mı yavaşladı bilgisayar? Korsan değil mi yani oyun?
Y YeezY Hectopat Katılım 9 Eylül 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #12 fromhell1 dedi: Oyunu Steam'den aldığınızda mı yavaşladı bilgisayar? Korsan değil mi yani oyun? Genişletmek için tıkla... Evet hocam oyun korsan değil Steam'den almıştım şu an Chatpgt'ye sora sora birkaç şey yaptım şimdi Mortal Kombat'ı açıp eskisi gibi mi bakacağım.
fromhell1 dedi: Oyunu Steam'den aldığınızda mı yavaşladı bilgisayar? Korsan değil mi yani oyun? Genişletmek için tıkla... Evet hocam oyun korsan değil Steam'den almıştım şu an Chatpgt'ye sora sora birkaç şey yaptım şimdi Mortal Kombat'ı açıp eskisi gibi mi bakacağım.
Efe3428 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 215 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12500h rtx4050 Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #13 Hocam sürücülerini güncellemeyi deneyin. Veya Denetim Masası'ndan arka planda bir şey açıkmı diye bakın. Antivirüslerde yavaşlatabiliyor bilgisayarı. Başka bir şey bilmiyorum.
Hocam sürücülerini güncellemeyi deneyin. Veya Denetim Masası'ndan arka planda bir şey açıkmı diye bakın. Antivirüslerde yavaşlatabiliyor bilgisayarı. Başka bir şey bilmiyorum.
Salinabugabuup Centipat Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 517 Çözümler 2 30 Mart 2025 #14 YeezY dedi: Evet hocam oyun korsan değil Steam'den almıştım şu an Chatpgt'ye sora sora birkaç şey yaptım şimdi Mortal Kombat'ı açıp eskisi gibi mi bakacağım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile virüs taraması yapmayı deneyin.
YeezY dedi: Evet hocam oyun korsan değil Steam'den almıştım şu an Chatpgt'ye sora sora birkaç şey yaptım şimdi Mortal Kombat'ı açıp eskisi gibi mi bakacağım. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile virüs taraması yapmayı deneyin.