Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.597 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #1 Aftermath paketi ile toplam kaç saat sürüyor? İnternette normal oyun için 8 saat diyor fakat Aftermath için bir şey bulamadım.
Aftermath paketi ile toplam kaç saat sürüyor? İnternette normal oyun için 8 saat diyor fakat Aftermath için bir şey bulamadım.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 6 Temmuz 2021 #2 Dövüş sahneleri hariç komple 12 idi sanırım. Oturup izlemiştim film sanıp.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.597 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #3 Lord Raiden dedi: Dövüş sahneleri hariç komple 12 idi sanırım. Oturup izlemiştim film sanıp. Genişletmek için tıkla... Yani düz olarak 13-14 diyebiliriz, değil mi? Online da biraz oynasam 20 saat ile kapatırız gibi
Lord Raiden dedi: Dövüş sahneleri hariç komple 12 idi sanırım. Oturup izlemiştim film sanıp. Genişletmek için tıkla... Yani düz olarak 13-14 diyebiliriz, değil mi? Online da biraz oynasam 20 saat ile kapatırız gibi
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.828 Makaleler 1 Çözümler 94 6 Temmuz 2021 #4 Aftermath için ana hikaye 3 saatmiş.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 6 Temmuz 2021 #5 Aligatör dedi: Yani düz olarak 13-14 diyebiliriz, değil mi? Online da biraz oynasam 20 saat ile kapatırız gibi Genişletmek için tıkla... Evet. Arada bir giriyorum ben de ama hikayeyi bilmek de ne bileyim...
Aligatör dedi: Yani düz olarak 13-14 diyebiliriz, değil mi? Online da biraz oynasam 20 saat ile kapatırız gibi Genişletmek için tıkla... Evet. Arada bir giriyorum ben de ama hikayeyi bilmek de ne bileyim...
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.597 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #6 İyi ki indirimde almışım. Yoksa 11 saatlik oyuna bu kadar para gömülmez, oyun iyi güzel ama çok kısa sürüyor be.
İyi ki indirimde almışım. Yoksa 11 saatlik oyuna bu kadar para gömülmez, oyun iyi güzel ama çok kısa sürüyor be.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 6 Temmuz 2021 #7 Aligatör dedi: İyi ki indirimde almışım. Yoksa 11 saatlik oyuna bu kadar para gömülmez, oyun iyi güzel ama çok kısa sürüyor be. Genişletmek için tıkla... Hikayeden çok, adam doğramak için oynanır bu oyun. Hikayesi zaten ilk zamandan beri aynı şeyler.
Aligatör dedi: İyi ki indirimde almışım. Yoksa 11 saatlik oyuna bu kadar para gömülmez, oyun iyi güzel ama çok kısa sürüyor be. Genişletmek için tıkla... Hikayeden çok, adam doğramak için oynanır bu oyun. Hikayesi zaten ilk zamandan beri aynı şeyler.
Aligatör Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.597 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2021 #8 Lord Raiden dedi: Hikayeden çok, adam doğramak için oynanır bu oyun. Hikayesi zaten ilk zamandan beri aynı şeyler. Genişletmek için tıkla... Beni zaten bu grafikleri, bölüm tasarimlari ve karakter tasarımları kendine çekiyor. Bu Scorpion falan mükemmel gözüküyor.
Lord Raiden dedi: Hikayeden çok, adam doğramak için oynanır bu oyun. Hikayesi zaten ilk zamandan beri aynı şeyler. Genişletmek için tıkla... Beni zaten bu grafikleri, bölüm tasarimlari ve karakter tasarımları kendine çekiyor. Bu Scorpion falan mükemmel gözüküyor.