Mortal Kombat 11 Krypt'te Oyundan Atıyor

Hollywoo

Hectopat
Selam. MK11'de altınlarımı harcamak için Krypt gireyim dedim. 10k civarı altınım kaldı yani bayağı harcadım. 10k altını da harcarken oyundan attı hiçbir hata vs vermeden. Sonra tekrar girdim yine attı. Dosyaları doğrulayıp tekrar girdim yine attı. Sebebi nedir?

krypt`da genel sorun var, bu zamana kadar fixlemediler, bundan sonrada fixlemezler. (ek bilgi eğer online oynuyorsanız sadece, oyun dosyasindakı ki movies ve movies 4k dosyalarını silerek, hikaye modundaki videoları atlayıb direk maça atacak, ve buda size 70gb alan sağlayacak

krypt`da genel sorun var, bu zamana kadar fixlemediler, bundan sonrada fixlemezler. (ek bilgi eğer online oynuyorsanız sadece, oyun dosyasindakı ki movies ve movies 4k dosyalarını silerek, hikaye modundaki videoları atlayıb direk maça atacak, ve buda size 70gb alan sağlayacak
Bence genel bir sorun yok. Bu hatayı yaşayan çok az sayıda insan var. Çözümünü araştırdım fakat bulamadım. YT'dan baktım Krypt serisi çekenler bile var yani herkeste olmuyor bu hata. Çözümünü bulursam buraya yazacağım.

Steam'den DirectX 12 ile gir seçeneğiyle oyuna girince daha az atmaya başladı. 3-4 defa attı ama en azından altınlarımı harcayabildim. Ayrıca bir yerde gördüm ayarlarda grafik ayarlarından "LIGHTING" seçeneğini "low" yapmanın da etkisi varmış. Bu ayarları yapınca iyi kötü oynattı işte. Umarım kesin bir çözümü vardır.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı